ETO: január végén bejelentés, Soldos a klubvezetésben?

ETO
Győr |

A rozsnyói születésű, egykori szlovákiai tízpróbázó, Soldos Péter lehet Világi Oszkár jobbkeze az ETO-nál, ahol a hónap végre rendeződhet a tulajdonosváltás. A veszprémi kézilabdások ajánlatát korábban azért nem fogadta el, mert sportvezetőként szeretett volna bizonyítani.

Tavaly november végén beszélt a Digi Sportban Világi Oszkár az ETO-val kapcsolatos érdeklődéséről. „Ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor lehet ebből sikeres történet.” Világi szerint csupán 20 kilométer a távolság Győr és Dunaszerdahely között, s elválaszt ugyan a határ, de adott, hogy futballközpont legyen ebben a régióban. „Racionális, hogy a két klub tudna segíteni egymásnak, a fiatalok arra kényszerítenek, hogy együttműködjünk. Együttműködés eddig is volt, de nem hatékony: inkább konkurensei voltunk egymásnak, mint segítői.”

Azóta a tárgyalások hol felgyorsultak, hol lelassultak: információink szerint most a végső fázisába értek.

Soldos Péter

Az ETO környékét jól ismerőktől tudjuk, amit csakfoci.hu is megírt, hogy Világi jobbkeze az ETO-nál a rozsnyói születésű Soldos Péter lehet. A 49 éves szakember tíz évig dolgozott erőnléti edzőként a magyar kézilabdában, pár éve a Telekom-Veszprém ajánlatát saját bevallása szerint azért nem fogadta el, mert inkább a sportdiplomataként vagy sportvezetőként szeretett volna bizonyítani. Elvégezte a prágai Károly Egyetemet, majd a budapesti Testnevelési Egyetemet is.

Miközben tart az ETO gazdasági átvilágítása, úgy tudjuk Soldos is gyakran megfordul az edzőközpontban. Kerestük, azt kérdeztük tőle: igazak-e a hírek, hogy szerepet vállal a klubvezetésben, s ha igen milyen funkciót tölthet majd be a tulajdonosváltás után? Egyelőre nem kívánta kommentálni értésüléseinket.

Úgy tudjuk, január végén most már tényleg bejelenthetik a tulajdonosváltást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?