Filmek

Rontó Ralph és a Creed folytatása mindent vitt a kasszasikerlistán

A Disney stúdió Ralph lehúzza a netet című családi animációs vígjátéka uralta a hálaadás ünnepi kasszasikerlistát: az ötnapos ünnep alatt 84, 6 millió dollárt forgalmazott az észak-amerikai mozikban, a hétvégén kereken 56 millió dollárt.
MTI

2018. november 26. 08:03

- TASR-felvétel

A Creed folytatása Michael B. Jordannal és Sylvester Stallonéval a főszerepben lett a második, 55,8 millió dollár ötnapos és 35,3 millió dolláros hétvégi bevétellel, ami túlszárnyalta az előző film 2015. évi hálaadás ünnepi bemutatóhétvégi bevételét, amely 49 millió dollárra rúgott. 

A Rontó Ralph folytatása mindenidők második legnagyobb összegű hálaadás ünnepi bemutató-bevételét hozta, csupán a Frozen című animációs film előzi meg, amely 94 millió dollárt forgalmazott annak idején.

A Disney filmjében visszatér hangjával John C. Reilly és Sarah Silverman, akiket mind a közönség, mind a kritika nagy elismerésben részesít Ralph és Vanelope hangjának kölcsönzéséért. 

 "Nagyon hálásak vagyunk ezért a hétvégéért. Ez egy csodálatos kezdet, az ünnepi időszak nagyszerű kezdete" - hangotatta Cathleen Taff, a Disney forgalmazási vezetője.

Adonis Creed boxdrámája egy másik csúcsot is megdöntött, a legnagyobb bevételű akciósfilmmé vált, amelyet ünnepi szezonban mutattak be. 

A kasszasikerlista harmadik helyét a Grincs című 3D-s számítógépes animációs film szerezte meg, amely Dr. Seuss azonos című könyvén alapul, és az Illumination Entertainment kilencedik filmje. 30,2 millió dollár értékben váltottak rá jegyet forgalmazása második hetében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma kezdődik Pavol Rusko újabb bírósági pere

Ligetfalui lövöldözés: Öngyilkosságot követhetett el az elkövető

Leesett egy lány a pozsonyi Sznf híd kilátójáról

Heves esőzésre figyelmeztetnek a meteorológusok

Öt évet kapott a volt polgármester

VIDEÓ: Így viselkedik a méz a súlytalanságban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?