Fekete krónika

Öt tinédzserkorú lány égett benn egy szabadulószobában Lengyelországban

Varsó | Öt tinédzserkorú lány vesztette életét, egy férfi pedig megsebesült pénteken egy szabadulószobában kitört tűzvész következtében az észak-lengyelországi Koszalinban.
MTI

2019. január 5. 14:06

- TASR/AP-felvétel

A tűz egy kétszintes házban keletkezett délután öt óra tájban. A zárt szabadulószobában bekövetkezett haláleseteket azután fedezték fel, hogy a tűzoltók elfojtották az épületben a lángokat. Mint utólag kiderült a szabaduló játékban résztvevő, még ki nem szabadult lányok szénmonoxid-mérgezésben lelték halálukat.

Mindegyikük tizenöt éves volt, egyikük születésnapját ünnepelték.

Egy huszonöt esztendős férfit - aki a tűzvész idején az épületben tartózkodott - égési sérülésekkel kórházba szállították. A nyomozók nem tudták rögtön kihallgatni őt az eset körülményeiről

Joachim Brudzinski lengyel belügyminiszter a tragédia után utasítást adott arra, hogy az ország egész területén tűzvédelmi riasztóberendzéseket szereljenek fel a szabadulószobákkal rendelkező helyiségekben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Közel 200 Fidesz-ellenes tiltakozás lesz

Február végén találkozik Donald Trump Kim Dzsong Unnal

Holttestet találtak egy parkoló autóban Füleken

Arsenal–Chelsea futballrangadó a képernyőn

Többen meghaltak és megégtek egy mexikói üzemanyag-vezeték robbanásában

Szociális vállalatok segíthetnek az alacsony műveltségű állástalanoknak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?