Fekete krónika

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Dublin | Brutális kegyetlenséggel végeztek egy 14 éves lánnyal Írországban. A két azonos korú fiatal megkínozta és meg is erőszakolta a lányt, mielőtt végeztek vele.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 19. 11:30

Forrás: 24.hu

Bűnösnek találta a dublini bíróság azt a két 14 éves fiút, akik megerőszakoltak és megöltek egy velük azonos korú lányt, Ana Kriegelt.

Ana 2018. május 14-én tűnt el, meztelen holttestére egy lakatlan házban találtak rá, napokkal az eltűnése után. Összesen ötven sérülés volt a testén, meg is erőszakolták.

A vád szerint az egyik fiú azzal csalta el a lányt a félreeső házba, hogy ott majd találkozhat azzal a fiúval, aki tetszik neki. Az ott rájuk váró fiú szexuálisan molesztálta és brutálisan bántalmazta a lányt, míg a társa végignézte a jelenetet. Ő ugyan azt vallotta, hogy amikor a másik fiú letépte az áldozat pólóját, elmenekült a helyszínről, és megpróbálta elfelejteni az egészet, de a bíróság szerint ez hazugság, az egészet előre kitervelték.

A másik fiú tagadta a vádakat, de a bizonyítékok ellene szóltak: a csizmáján azonosították a lány vérét, valamint a házikészítésű koponyamaszkján, térdvédőjén és kesztűjén is, a spermája pedig ott volt az áldozat pólóján.

Az ítélethirdetést ez a fiú zaklatottan, míg társa a fejét lehajtva hallgatta végig. Utóbbi apja az ítéletet hallva kiviharzott a tárgyalóteremből, és bevágta az ajtót. Nem sokkal később visszatért, gúnyosan megtapsolta a bíróságot, és azt mondta, a gyereke ártatlanul fog börtönbe menni. Korábban sosem fordult elő Írország történetében, hogy ilyen fiatal gyereket gyilkosságért ítéljenek el.

(via 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Krakkói álom: hosszabbítás után továbbjutott a DAC az EL-ben!

Csapdák a last minute utazásokban, avagy hogyan válasszunk jó nyaralást

Felújítják az érsekújvári szociális szállást

Végeláthatatlan kocsisorok a hídlezárás miatt

Száz éve született Szíjjártó Jenő karnagy

Különleges képet készítettek Čaputováról Gombaszögön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?