Fekete krónika

Horror: 20 éven át az ágyhoz bilincselve tartott fogva egy nőt a családja

Saját családja tartott fogva húsz éven át egy nőt, az argentínai Venado Tuerto városában. A most 42 éves asszonyt meztelenül bilincselte az ágyhoz az apja.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 17. 13:51

Ebben a házban tartották fogva a nőt 20 éven át (Kép: Daily Mail)

Az egyik szomszéd jelentette a rendőrségen, hogy folyamatosan sikolyokat hall a házból. 

Az argentin Marisa Almiron 22 éves volt, amikor apja meztelenül az ágyhoz bilincselte, lányának ugyanis volt egy fiúja. Nyolc évvel később a kegyetlen apa meghalt ugyan, de a lány szenvedései még nem értek véget: bátyja folytatta, amit apjuk elkezdett - írja a Daily Mail

A most 42 éves asszonyt jelenleg kórházban ápolják.

Amikor rátaláltak, sovány volt az alultápláltság miatt, testét zúzódások borították, és a saját ürülékével volt körülvéve.

A szomszéd saját bevallása szerint évekig járt a rendőrségre, de sokáig senki nem akart foglalkozni az üggyel. Amikor azonban végre kimentek a házhoz, a fogva tartott nő bátya azt mondta nekik, hogy pszichés problémái miatt kellett leláncolni az asszonyt. Sőt, a férfi be sem engedte a rendőröket a házba, amíg nem vittek egy végzést róla.

(origo.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?