Fekete krónika

Egy férfi meggyilkolt egy 13 éves lányt, miután megtudta, hogy teherbe ejtette

Southampton | Brutális kegyetlenséggel végzett a 13 éves lánnyal a férfi, miután megtudta, hogy teherbe ejtette.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 21. 14:29

A 25 éves Stephen Nicholson többször nyakon szúrta, majd hagyta elvérezni a 13 éves Lucy McHugh-t, amikor a lány elmondta neki, hogy várandós tőle. A férfi egy éven keresztül találkozgatott titokban a lánnyal.

Az ügyészség gyilkossággal és egy 12 éves többszöri megerőszakolásával vádolja a férfit, illetve egy 2012-ben történt, 14 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolat miatt is eljárás indult ellene. A bíróság szerint a férfi kihasználta, hogy a fiatal lány sebezhető.

A férfi gondozóként és tetoválóként dolgozott és albérlőként lakott a meggyilkolt kislány családjánál.

A kislány a naplójában írt a 2017-ben kezdődő szexuális kapcsolatuk részleteiről, amit a rendőrség felhasznált a nyomozáshoz. A gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a naplóban lévő történetek csak egy 13 éves fantáziái.

st
Az elkövető, Stephen Nicholson

Az ügyészség szerint a lány a Facebookon közölte a hírt a férfival, amikor élőben találkoztak, veszekedni kezdtek. Három nappal később megtalálták a lány holttestét a southtamptoni Sport Központ közelében. A ruháján azonosították a férfi DNS-ét.

A férfi tagadja a vádakat, a tárgyalás még folyamatban van. Arról, hogy Lucy tényleg terhes volt-e, a tárgyaláson eddig nem esett szó.

(via index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?