Fekete krónika

Egy férfi meggyilkolt egy 13 éves lányt, miután megtudta, hogy teherbe ejtette

Southampton | Brutális kegyetlenséggel végzett a 13 éves lánnyal a férfi, miután megtudta, hogy teherbe ejtette.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 21. 14:29

A 25 éves Stephen Nicholson többször nyakon szúrta, majd hagyta elvérezni a 13 éves Lucy McHugh-t, amikor a lány elmondta neki, hogy várandós tőle. A férfi egy éven keresztül találkozgatott titokban a lánnyal.

Az ügyészség gyilkossággal és egy 12 éves többszöri megerőszakolásával vádolja a férfit, illetve egy 2012-ben történt, 14 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolat miatt is eljárás indult ellene. A bíróság szerint a férfi kihasználta, hogy a fiatal lány sebezhető.

A férfi gondozóként és tetoválóként dolgozott és albérlőként lakott a meggyilkolt kislány családjánál.

A kislány a naplójában írt a 2017-ben kezdődő szexuális kapcsolatuk részleteiről, amit a rendőrség felhasznált a nyomozáshoz. A gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a naplóban lévő történetek csak egy 13 éves fantáziái.

st
Az elkövető, Stephen Nicholson

Az ügyészség szerint a lány a Facebookon közölte a hírt a férfival, amikor élőben találkoztak, veszekedni kezdtek. Három nappal később megtalálták a lány holttestét a southtamptoni Sport Központ közelében. A ruháján azonosították a férfi DNS-ét.

A férfi tagadja a vádakat, a tárgyalás még folyamatban van. Arról, hogy Lucy tényleg terhes volt-e, a tárgyaláson eddig nem esett szó.

(via index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?