ZRADA (Árulás) sorozat: nagy indulatokat váltott ki a Facebookon a finálé!

2

Az Árulás (ZRADA) című drámasorozat már az első epizódtól kezdve rengeteg nézőt megnyert magának. Klára Issová, cseh színésznő kapta Eva szerepét, aki igazán bravúrosan alakította. A Nový Čas pre ženy lapnak adott interjújában elárulta, hogyan szerepelt a sorozatban.

"Minden oldalról kihívást jelentett. 720 oldalt megtanulni szlovákul... Az egész történetet a főszereplőn, az ő érzésein és világlátásán keresztül dolgozza fel. Egy széteső házasságról szól, nehéz érzelmek vannak benne, amikor az ember eljátssza a tehetetlenséget, a szeretet és a bizalom elvesztését, de a bosszúvágyat, a hatalmas dühöt, a megbánást is" - árulta el Klára.

Az emberek többé-kevésbé az árnyoldalaikat mutatják meg, a sötét oldaluk felszínre tör a házasság felbomlásának nyomása alatt. Így látjuk meg azokat a kellemetlen dolgokat, amelyeket többnyire megpróbálunk elrejteni vagy kontrollálni. A sorozat érdekessége, hogy pont az ellenkezőjét mutatja meg, hiszen mindannyiunknak megvannak a "bogaraink" és "démonaink".

"A sorozat forgatása előtt volt egy olyan feltételem, hogy valakinek át kellett velem beszélnie a szöveget szlovákul. Egy hölgy, aki szlovák, és Csehországban él, minden egyes jelenetet elmondott nekem, ami majdnem 500 a forgatókönyvből. Mindent átírtam, különösen a kiejtést, hogy érthető legyen számomra. És eljátszottam a szövegemet, amit a fent említett hölgy rögzített nekem, lassú és gyorsított felvételen. Ez egy gyakorlat, hallgatod és próbálod ezt a rengeteg információt a fejedbe zsúfolni" - mondta nevetve Klára.

Mi a helyzet a karakterével, Eva Polákovával, van valami közös önökben? 

"Ez a karakter azért jött az életembe, hogy teljesen felvállaljam az árnyoldalamat" - vallotta be őszintén a szimpatikus színésznő. "És hogy képes legyek megérteni egy ilyen embert, és ne csak a sötét dolgokat lássam, hanem a pozitívakat is. Eva Poláková ragaszkodik a családjához, szereti a munkáját és támogatja a férjét. Rengeteg pozitív tulajdonsága van, amelyek, ha kiegyensúlyozottak, jól működnek. De nem szabad, hogy destruktív állapotba kerüljön. Evának is volt egy családi tragédiája, árva, ezért ragaszkodik annyira a családjához, és nem hagyja, hogy szétessen. Emellett mindig is nagyon igyekezett, hogy a kapcsolatok tartósak legyenek. Amíg működnek, tartósak, az embernek szeretnie kell, hogy a részese legyen. De ha az ember abból a félelemből indul ki, hogy elveszít valamit, az már nem öröm".

Az utolsó, tizedik epizódot hétfőn, április 15-én vetíti a TV Markíza, a Voyo streaming szolgáltatás előfizetőinek már sikerült előzetesen megnézniük a népszerű sorozat fináléját, és a közösségi oldalakon kommentálták a történetet. Miről fog szólni a döntő? A részleteket természetesen nem áruljuk el. 

"Eva diadalmas győzelmének keserű íze van. Tönkretette Jacob életét, de vajon ezúttal tényleg túl messzire ment? És nem tette tönkre valaki más életét is?"

(Nový Čas pre ženy)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?