Mégis igaz! Ivana Gottová váratlan vallomása, az emberek bocsánatáért esedezik

Ivana Gottová vallomása

Nem hallgathatott tovább! A legendás énekes özvegyének el kellett mondania az igazságot. Karel Gott rajongói valószínűleg nem fognak örülni a hírnek…

Karel Gott (†80) halála után mintha nem létezett volna senki és semmi más az özvegye számára. Ivana Gott (48) háttérbe vonult, és gondoskodott közös lányaikról, és különösen Karel Gott emlékét tartotta életben. Ha Karel Gott életében Ivanát nem is kedvelte mindenki, a halála után méltóságteljes viselkedésével elnyerte az emberek rokonszenvét.

Most azonban Ivana Gottová, ha nagyon vonakodva is, egy váratlan vallomással állt elő, ami valószínűleg nem fog tetszeni néhai férje rajongóinak.

Karel Gott halála után az özvegy Ivana sok dolgot tett. Kiadta az Utam a boldogsághoz című önéletrajzi könyvet, amelyet Karel Gottnak még sikerült megírnia. Elkészítette a Karel című egész estés dokumentumfilmet is, és felejthetetlen Karel Gott-emlékkoncerteket szervezett. Ivanának azonban más nagyszabású tervei is vannak, de most csalódást kellett okoznia rajongóinak. A Gott-múzeum megnyitását egyelőre elhalasztották....

ujszo

„Kedves rajongók, mint tudják, azt terveztem, hogy ősszel megnyitom önök előtt a házunkat, amelyet a férjem tiszteletére Villa Gottnak neveztem el” – írta Ivana a Facebookon, hozzátéve, hogy szeretné autentikusan megmutatni az egykori családi házat, vagyis úgy, ahogy maga Karel Gott szerette.

„Ez sajnos még eltart egy darabig, tovább, mint ahogy azt mindannyian vártuk és terveztük. Sajnos már most tudjuk, hogy idén ősszel még nem lesz kész és látogatható a villa” – folytatta Ivana Gottová, és az emberek türelmét kérte. „A Villa Gottot mindenképpen megnyitjuk, csak az időpontot kellett 2025 közepére halasztanunk. Remélem, megértik ezt a bejelentésemet, ami nem könnyű számomra” – írta Ivana a közösségi oldalon. A rajongóknak azonban nem kell búslakodniuk.

„Karelről azonban idén ősszel is megemlékezünk. Nem tudjuk és nem is fogjuk elfelejteni ezt a jeles évet, amikor Karel a 85. születésnapját ünnepelné, és most lesz halálának 5. évfordulója is. Éppen ezért szeretettel meghívunk mindenkit 2024. november 5-én a prágai O2 Arénába egy rendkívüli emlékkoncertre »Karel Gott – A dalai tovább élnek« címmel, amelyen számos sztárművész is fellép!”

Konkrét vendégeket egyelőre nem nevezett meg, de ennek is eljön az ideje. „Azt pedig már most megígérhetem, hogy a Villa Gott hangulatából legalább valamennyit elhozunk az O2 Arénába. Megtiszteltetés lesz, ha velünk együtt emlékeznek Kája csodálatos dalaira. Remélem, izgatottan várják majd a koncertet, és megbocsátják, hogy elhalasztottam a Villa Gott megnyitóját!” – tette hozzá Ivana Gottová.

(Šarm)

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?