Dubayova táncpartnere, Matyáš üzeni: Ne kritizáljátok és ne sértegessétek őt! Ez tiszteletlenség

kép

Matyáš Adamec (24) a Let's Dance egyik legtehetségesebb táncosa. Egy interjúban elárulta, hogyan érzékeli a Petra Dubayovát (25) ért kritikahullámot, hogyan került a tánc világába, és felelevenítette azt az időszakot is, amikor mentális problémák majdnem ledöntötték a lábáról.

Gabika Marcinkova után ezúttal a Let's Dance-en táncol Petra Dubayovával. Hogyan jöttetek ki egymással a tánc terén és emberileg?

Nagyon jól kijöttünk egymással mindkét téren. Meglepetésemre emberileg jobban összeillettünk, mint vártam, nem ismertem őt. Nem tudtam, hogy ki ő azelőtt. Nem voltak elvárásaim azzal kapcsolatban, hogy jól kijövünk egymással vagy sem. De nagyon jól kijöttünk, ez abszolút nagyszerű. A tánc szempontjából is minden rendben van, ez az, amiben igyekszem soha nem ítélkezni, nem csak Peťa tekintetében, hanem általában. Mert akár jól kijövünk, akár nem, végig kell csinálnunk a projektet. Mindannyian megpróbáljuk úgy csinálni, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki a dologból.

Azt mondtad, hogy próbálsz nem értékelni, de mégis. Szakmai szempontból hogyan értékelnéd a táncteljesítményét?

Remekül teljesít, figyelembe véve az időt, ami a rendelkezésünkre áll és a nyomást - ez egy nagyon intenzív a projekt. Rendkívüli nyomás nehezedik mindenkire a versenyen, úgyhogy nagyszerűen csinálja, és a legjobbat hozza ki magából. Rendkívül elégedett vagyok vele.

Az emberek a kommentekben az egekig magasztalják a tánctudását. Ugyanakkor azt is mondják, hogy Petra nem áll neked jól, és hogy egy másik partner jobban illene hozzád, például Anička Rakovská. Azt is írják, hogy Petra nagyon aranyos, de táncosként falábú. Te mit gondolsz erről?

Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy próbálja ki, amit ő csinál, és még az időkorlátokon belül. Akkor nyilvánvaló lenne, hogy ki falábú és ki nem. Én ezt hülyeségnek, tiszteletlenségnek és idegesítőnek tartom. Jó lenne, ha azok az emberek néha a helyére képzelnék magukat és rájönnének, hogy reálisan mennyire összetett ez a projekt és hogy ezeknek az embereknek nem ez az egyetlen dolguk. Petrának ott van a színház, a magánélete, és a Let's Dance is ott van.

Most más táncok is bekerülnek, partnerek cserélődnek. Egyáltalán nem könnyű, azt kell mondanom, hogy az idei évad nekem személy szerint is nehezebbnek tűnik, mint a tavalyi. Pedig már hozzászoktam, egész életemben ezt csináltam. Szóval azt megítélni, hogy falábú-e, bárki is legyen az, és nem csak Peťa, nekem nagyon durvának tűnik.

Sokan azt mondják, hogy Gabika Marcinkovával jobban teljesítettél...

Én nem tudom megítélni, hogy jobb vagy rosszabb volt-e. Mindketten mások, mindketten másképp állnak hozzá, mindkettőnek más a hangulata. Peťa jobb a standardban, mint Gabi volt. Gabi jobb volt latinban. És ebből valahogyan következik, hogy Peťa egyáltalán nem találja hasznosnak, sem könnyűnek ezt a bizonyos kritikát kezelni.

Azt teszi, amit tud, én azt teszem, amit tudok, és ennyi. Nem is tudom, hogyan tudnék neki ebben segíteni, nagyon nehéz rávenni, hogy elvonatkoztasson tőle, mert minden oldalról ez éri. De azt hiszem, pusztán a tánc által nagyon hasonlóak. Nehéz megmondani, hogy ki a jobb.

Szóval Petrának rosszul esik a kritika.

Szerintem ez mindenkit felzaklatna, és nem ő az egyetlen, akit kritikával illetnek. Nem tudom, hogy elszomorítja-e, tekintve, hogy ez a hetedik forduló, és mondtam neki, hogy ha nem ilyen kemény fából faragták, akkor nem jut el a hetedik fordulóig. Egyáltalán nincs rá oka, egyre jobban jön bele az egészbe. De az eleje nagy sokk volt, ami a kritikát illeti, őt is meglepte az eredmény és engem is.

(Plus Jeden Deň)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?