Az asztrológiával foglalkozó Marcela Laiferová a halál napjáról: Flašík a szomszédom volt, Laufer és Grúň úgy viselkedett az emberekkel, mint...

Marcela Laiferová asztrológus

Marcela Laiferová énekesnő gyászol. Így emlékezik elhunyt barátaira.

Ilyen gyászos április végi napokra biztosan senki sem számított. Néhány óra alatt sok fontos személyiség távozott az élők sorából. Szlovákia épp csak felocsúdott a legendás énekes, Dušan Grúň († 81) és Fedor Flašík (†66) üzletember és politikai marketinges halálából, amikor a szomszédos Csehországból is szomorú hírek érkeztek a hétvégén. Meghalt Hana Brejchová (†77) színésznő, valamint a cseh és szlovák show-biznisz egyik legvagányabb alakja, Josef Laufer (†84) énekes és színész.

Marcela Laiferová szlovák énekesnőt és asztrológust kérdeztük, mit szól a „tömeges” halálesetekhez. „Jesszusom, Fedor is meghalt?” volt a megdöbbent énekesnő első reakciója. „Ő volt a régi szomszédom. Tudtam, hogy súlyos beteg, és hogy mesterséges kómában van, de erre nem számítottam.”
 

ujszo

Laiferová leszögezte, hogy az ilyen tömeges haláleseteknek semmi köze a csillagok és az univerzum helyzetéhez. ,,Ezek olyan dolgok, amelyek megtörténnek, ilyen az élet. Természetes, hogy valaki hosszú betegség után meghal, vagy hogy valaki idős kora miatt itthagy minket. Ahhoz ismernem kellene a horoszkópjukat, hogy lássam, azokra a napokra jeleztek-e a csillagok valamilyen veszélyt. Tudja, ez egy kicsit bonyolultabb dolog, az asztrológia tiszta matematika” – magyarázta. De legalább felidézte emlékeit mindkettőjükről.

„Sok éve ismertem Fedort, még az előző rendszerből. Egy generációhoz tartoztunk, így ismertük egymást. Dušan Grúňhoz nagyon sok emlék fűz, sokat dolgoztunk együtt. Rendkívül kedves és jó kolléga volt, borzasztóan vicces ember. Soha nem veszekedett, soha nem csinált balhét, soha nem voltak válságai. Egész életében a karrierjével foglalkozott, és azzal, hogy dalokat vegyen fel, hogy boldoggá tegye az embereket és szeressék őt. És az emberek szerették. Nagyszerű zenész volt. Nagyon tisztán énekelt, és több hangszeren is játszott. És ami fontos, hogy mindig igazságos volt, soha nem sértett meg senkit.”

ujszo

A néhai Josef Laufert is méltatta. „Pepa rendkívül sokoldalú ember volt, nem volt túl széles repertoárja, mert mindenekelőtt kiváló színész volt. Kivételes showman volt, olyan, amilyen rajta kívül nem is volt Csehszlovákiában. És nagyon szeretetreméltó ember, művelt, több nyelven beszélt.”

Megkérdeztük az énekesnőt arról is, hogy tetszett-e neki valamelyikük fiatalkorában. ,,Más férfiakba voltam szerelmes, Pepával azonban nagyon szoros volt a kapcsolatunk. De csak barátok voltunk.”

(Plus 7 dní)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?