Agro

A „hódító” hibridek

Néhány percre megálltunk az Eurális vetőmag-forgalmazó cég sátránál is, ahol a repcekínálat között Andrej Kubiš mérnök, a cég eladási és marketingmenedzsere kalauzolt végig bennünket.
Czigler Mónika

2019. július 10. 10:15

Elmondta, az udvardi mezőnapok kiváló hely arra, hogy a gazdáknak bemutassák a kínálatuk legjavát, kötetlen beszélgetés, frissítő és különféle finomságok mellett.

A repcekínálat közül kiemelte az ES Cesario hibridet, amely egy korai hibrid, inkább alacsony, vagy közepesen magas növésű, közepesen magas olaj-, de alacsony glukozinoláttartalmú repce. Nagyon jó hozamú minden termesztési körülmények közt, magas EMT-vel rendelkezik, kiváló fagytűrő képességű. Tavasszal gyorsan startol, de nem nő túl. Nagyon magas a fómával szembeni ellenálló képessége.

A másik hibrid, amely előtt Kubiš mérnök még elidőzött, az ES Imperio, amely az új generációjú hibridek sorába tartozik, Európa-szerte a regisztrációs vizsgák vezetője volt. Nagyon stabil különféle talaj- és klímaviszonyok mellett is. Szintén nagyon ellenálló a fómával szemben.

(-r)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

Ismét áll a bál a koalícióban: Danko indoklás nélkül törölte Cséfalvay külföldi útját

GALÉRIA: Így nyaralnak a szlovákiai politikusok

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

Legfrissebb galériák
Olvasta már?