PR CIKKEK

A legjobb lovasok a világ minden tájáról már egy hete versenyeznek Somorján az X-BIONIC® SUMMER TOUR presented by Energochemica lóversenyen.

Az X-BIONIC® SUMMER TOUR by presented by Energochemica 2019 rendezvény első hete gyakorlatilag már mögöttünk van, de a versenyzőket és a nézőket még két izgalmas hétvége várja. A verseny a világszínvonalú x-bionic® sphere központban zajlik Somorján, július 16-tól egészen augusztus 4-ig. Ezidő alatt a világ és Szlovákia legjobb lovasai mérik össze az erejüket.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 25. 17:36

Ezen a hétvégén elsőként az X-BIONIC® SUMMER TOUR presented by Energochemica keretein belül sor kerül a nem épp hagyományos fogathajtó versenyre is.

X-BIONIC

Szeretettel meghívjuk a nézőket az első ilyen típusú versenyre, amely szombaton 20.30 órakor veszi kezdetét a kinti arénában, ahol nyolc világbajnok mutatja be tudását, és akiket megtalálnak a sztárokkal teli rajtvonalon. A fogathajtókon kívül bemutatkoznak a lovas ugratók is - szombaton 13.30 órakor a DERBY, és vasárnap ugyancsak 13.30 órakor a hétvége fénypontja a Grand Prix lesz. A hét utolsó napja az ifjú, junior és gyermek lovasok nemzetközi Kupájának lesz szentelve, amelyen bemutatják a pónilovakat is és a hét csúcspontja ismét a vasárnapi Grand Prix lesz.

A nézők számára rendkívül érdekes versenynek ígérkezik, amelyre ugyanúgy, ahogy az egész eseményre, ingyenes lesz a belépő.

További információkért látogasson el honlapunkra www.x-bionicsphere.com

A versenyzők teljes listáját megtalálja itt.

 

Facebook x-bionic equestor sphere: www.facebook.com/equestorsphere

Youtube x-bionic equestor sphere: youtu.be/sbUB3eJEpFo

X-BIONIC

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Merkel a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozásról kérdezte Čaputovát

Fico szakértőbb a szakértőknél

VIDEÓ: Ledózerolták a kuncsaftjaira támadó albán vendéglős éttermét

20 fokos hőmérséklet-különbség volt az északi és a délkeleti országrész között

24 óra a sérült gyerekekért

Jelentősen romlott a Titanic állapota

Legfrissebb galériák
Olvasta már?