18+

Újra felbukkant az autókkal közösülő fantom

Pécs | Akár börtönbe is kerülhet Gergő, aki több autóval is közösült a múltban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. április 15. 13:28

A fantom egy korábbi áldozatával, egy Smarttal.

Vírusként terjedt a videó az interneten, amin egy pécsi férfi látható, aki éppen egy Smarttal közösül az éjszaka közepén - az esetről mi is beszámoltunk. A meglehetősen szokatlan tett elkövetőjéről, Gergőről késöbb kiderült, hogy nem az első eset volt, hogy autóval közösült - erről ő és nagymamája is beszámolt.

A legújabb áldozata egy Opel Corsa volt, az ügyészség pedig vádat is emelt. Elmondásuk szerint a Smarttal való közösülés miatt azért nem tudtak jogi lépéseket tenni, mert a kár nem haladta meg az 50 ezer forintot, azaz nagyjából 155 eurót.

A Bors felvette a kapcsolatot az elkövető szomszédjaival is, ők elmondták, hogy köztudott Gergő perverziója a környéken, voltak olyanok, akik miatta emeltek magasabb falat, mert már túl gyakran járt át etyepetyézni az autójukkal. Ezért korábban felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték a fiatalembert, így most nem kizárt, hogy letöltendő büntetés vár rá.

2019. április 3. 14:51

VIDEÓ: Felvette a biztonsági kamera, ahogy kocsival szexelt egy férfi (18+)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mégane Grandtour: a biztos befutó

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Hatalmas kárt okoztak a kürti gazdáknak

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

Határsértőt fogtak el a szlovák–ukrán határon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?