18+

TRAGÉDIA: Tisztába tette kisfiát az édesanya, amikor hirtelen leszakadt gyermek lába (18+)

ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 13. 17:00

Abigail Wardle féléves kisfia váratlanul nagyon beteg lett, ezért a féltő édesanya beszaladt vele a cleethorpesi kórházba.

A kis Oliver 48 óra alatt került válságos állapotba, és az orvosoknak akkor még ötletük sem volt arról, mi támadhatta meg a kisfiú szervezetét. Egyik percben még nevetett, majd elkezdett belázasodni, belilultak a végtagjai, és mire a kórházba értek vele, kómába esett.

Egyik pillanatról a másikra elsápadt, láttam rajta, hogy valami nagy baj van. Addig sírt szegénykém, amíg már nem maradt ereje sem. Még enni sem tudott, annyira kimerült. Láttam, hogy elszíneződött a keze és lába, ezért megkértem egy nővért, hogy adjon egy zoknit, mert azt hittem, hogy fázik – mesélte a kétségbeesett édesanya.

A kisfiú ekkorra már élet és halál között lebegett. Az orvosok felkészítették Wardle-t a legrosszabbra, és őszintén elmondták neki, hogy gyermekének nem sok esélye van a túlélésre. Mint kiderült, egy hónapokkal ezelőtti, nem jól kezelt torokgyulladás miatt szepszis támadta meg a kisfiú szervezetét. A fertőzés mostanra annyira elszaporodott, hogy a gyermek kezei és lábai befeketedtek és elkezdtek üszkösödni.

Az anya még ekkor is reménykedett fia gyógyulásában, és minden pillanatot a kis Oliver kórházi ágya mellett töltött. Egyik alkalommal, egy nővér segítségével próbálták átöltöztetni és tisztába tenni a gyermeket, amikor

a kisfiú elfeketedett lába leszakadt, és az édesanyja kezében maradt

Wardle szó szerint sokkot kapott, a nővér pedig elszaladt a legközelebbi orvosért, és azonnal a műtőbe tolták a kisfiút. Sajnos a kis Oliver mindkét lábát és kézfejét is amputálni kellett, de úgy tűnik, sikerült megállítani a fertőzés további terjedését.

"Sokan nagyon sajnálnak minket azért, ami a kisfiunkkal történt, én mégis a világ legszerencsésebb anyukájának érzem magam. Oliver nagyon bátor és erős kisbaba, nem győzök hálát adni azért, hogy még mindig itt lehet velem. Hamarosan megkapja az első műlábát is, és hiszem, hogy teljes értékű életet tud majd élni" – nyilatkozta reményekkel telve az édesanya.

ppp

(bors)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az abortusz ellen tüntettek

Újra nézők nélkül maradhat a Slovan

Bezárt a tallósi speciális alapiskola

Öt perc alatt három gólt lőtt a besztercebányai Dukla a KFC-nek

Már a NAKA is nyomoz a mentőtender ügyében

FOCUS: Čaputová lett a legmegbízhatóbb politikus

Legfrissebb galériák
Olvasta már?