18+

Brutális kegyetlenséggel kínoztak meg egy kutyát angliában élő magyarok - csak ennyit kaptak érte

A magyar pár különös kegyetlenséggel végzett a kutyával, az emberek felháborodtak, hogy csak ilyen büntetést kaptak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 16. 12:30

- Fotó: Twitter

Hatalmas felháborodást váltott ki az angliai lakosság körében egy magyar pár által végrehajtott kegyetlen állatkínzás, írja a Bors. A kutya gazdái azt állították, azért kínozták halálra a kutyát, mert az szerintük teljesen megváltozott kölykei születése óta, ők pedig csak saját testi épségüket védték.

A magyar pár több módszerrel próbálta megölni az amerikai bulldogot napokon keresztül. Az első napon vascsővel támadtak rá, majd miután többször fejbe vágták, órákra a kertben hagyták szenvedni.

A következő napon a magyar nő fagyállóval mérgezte meg az állatnak adott kolbászt, a harmadik napon pedig késsel támadt a kutyára, majd leszúrta.

A pár egy zsákba rejtette a kutya testét, majd egy sikátorba hajították, de néhány napon belül az egyik szomszéd rátalált a zsákra, és lebuktatta az állatkínzókat.

A napokban lezárták az ügyet a bíróságon, a magyar nő és férfi tíz-tíz hét letöltendő börtönbüntetést kapott, ami a helyiek körében órási felháborodást váltott ki, hiszen sokan nagyon enyhének tartják a büntetést.

A rendőrség a pár telkén talált kan kutyát és a 12 kölyök kutyát átadta az állatvédőknek, akiknek sikerült meggyógyítani és gazdákhoz juttatni a kölyköket.

(via 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Cséfalvay: A Hídban nincs elég erő és akarat

Kedden Füleken játszik a DAC – a hazaiaknak ez az év meccse

Leállították a büntetőeljárást Kiska állítólagos zsarolása ügyében

Továbbra sem javult a pedagógusok helyzete

Az MKP egyelőre nem válaszol az OĽaNO ajánlatára

VIDEÓ: Alvó sofőr okozta a balesetet a pozsonyi Sitina-alagútban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?