Zezula is utazhat

Somorja/Espinho. Hétfőtől a portugáliai Espinho ad otthont az idei junior vívó Európa-bajnokságnak. Hét somorjai tőröző is indul, de edzőik ezúttal nem számítanak kiugró sikerre, még a nyolcas döntőbe sem várják a fiatalokat. Erre csak rácáfolni lehet...

Somorja/Espinho. Hétfőtől a portugáliai Espinho ad otthont az idei junior vívó Európa-bajnokságnak. Hét somorjai tőröző is indul, de edzőik ezúttal nem számítanak kiugró sikerre, még a nyolcas döntőbe sem várják a fiatalokat. Erre csak rácáfolni lehet... „Változás történt a nevezésben: Jonis megsérült, s helyette – eredményei alapján – a somorjai Zezula indulhat” – közölte Kovács László, a fiúk válogatottjának edzője. Ezzel Botló, Horony és Ferenec társaságában négy somorjai lép pástra, de a szakvezető nem túl derűlátó: „Az utóbbi négy-öt évben nem jött ki a lépés. Most is erős mezőny lesz. Botló utóbbi két Vk-szereplése jelzi, hogy formában van, tizenhatba kerülése megörvendeztetne.”

Nagy József edző és a lányok (a somorjai Hanzel, Szinghoffer és Čeligová, valamint a pozsonyi Barániková) már elutaztak az Eb-re. „Idény eleji forma idején nehéz jósolgatni. Első éves junior lányok képviselik színeinket. Egyéniben egy kis szerencsével Hanzel akár a tizenhatban végezhet” – vélekedett az utolsó hazai edzés után Nagy József. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?