Waltner: mesteri ötös

Zalaegerszeg. Egy csupaszáj futballistával találkoztunk az egerszegi öltözőfolyosón: Waltner Róbert éppen a rádiónak nyilatkozott, és akkor még nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy megkapja-e a tízes osztályzatot. Rövidesen közöltük vele: megkapta.

Zalaegerszeg. Egy csupaszáj futballistával találkoztunk az egerszegi öltözőfolyosón: Waltner Róbert éppen a rádiónak nyilatkozott, és akkor még nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy megkapja-e a tízes osztályzatot. Rövidesen közöltük vele: megkapta.

„Korábban a Sopronnak rúgtam három gólt hat perc alatt, és akkor kilencest kaptam a Nemzeti Sporttól – emlékezett a támadó. – Természetesen szenzációs, hogy ezen a meccsen ötször is betaláltam a Haladás hálójába. Ez ráadásul nálam egyéni rekord, hiszen korábban még kölyökbajnokin sem jutottam ötig.”

A boldog egerszegi csatár nagyon örült, hogy hazai pályán, a ZTE-szurkolók előtt rukkolt ki ezzel a varázslatos teljesítménnyel, de azt mondja: öt gól ide vagy oda, azért nem viszi túlzásba az ünneplést – megy haza lefeküdni.

„Nincs ebben semmi különös, hiszen szerdán már játszunk a Pécs ellen, és akkor még szükségünk van a győzelemre, hogy meglegyen a hetedik hely. Remélem, akkorra is megmarad a mostani formám. Egyébként bár talán kívülről úgy tűnt, hogy a felsősarkos gólom volt a legszebb, de nekem mégis a harmadik találatom tetszett igazán, mert az áll leginkább közel a játékstílusomhoz: nincs annál szebb érzés, mint amikor egy csatár lecsap a labdára, elhúzza a kapus mellett, a hálóba passzol, és ünnepli a közönség.”

Waltner ezt az érzést szombaton ötször élhette át, és nyilvánvalóan élete meccseként emlékezhet a Haladás elleni találkozóra. Bár mivel fiatalemberről van szó, állítsunk elé egy újabb kihívást: hat gólt például még sosem rúgott egy meccsen...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?