Volgográdba tartanak Tóthék

Amint várható volt, a Budapest Bank-FTC a román Rulmentul Brasov csapatával játszik a női kézilabda Bajnokok Ligájában a 16 közé jutásért. Az első, hazai meccsre október 15-én 18 órakor kerül sor, a visszavágót október 21-én vagy 22-én játsszák.

Amint várható volt, a Budapest Bank-FTC a román Rulmentul Brasov csapatával játszik a női kézilabda Bajnokok Ligájában a 16 közé jutásért. Az első, hazai meccsre október 15-én 18 órakor kerül sor, a visszavágót október 21-én vagy 22-én játsszák. Ugyanitt a szlovák bajnok Iuventa Michalovce (a gólkirálynő, Tóth Erzsébet klubja) pedig az ukrán Dinamo Volgográd csapatával csap össze.

A BL-selejtező 2. fordulójának párosítása: FTC–CSM Urban Rulmentul, Slagelse DT–HB Metz Moselle Lorraine, CBM Astroc Sagunto–Aalborg DH, Byaasen HE–HC Motor Zaporizzsja, IUVENTA Michalovce–HK Dinamo Volgográd, RK Podavka Vegeta–RK Celeia Zalec, Lublin vagy Sassari–ZRK Buducnost MONET, HC Leipzig–GAS Anagenniszi Artasz.

Feladta pályaválasztói jogát az izlandi Haukar Hafnarfjördurral szemben a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapata, amely így a KEKupájában a 2. forduló mindkét mérkőzését Izlandon játssza. Az első találkozóra október 13-án, a visszavágóra 15-én kerül sor Hafnarfjördurban. (origo, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?