VI. karácsonyi kupa Vágsellyén

teremfoci

Ma (kezdés: 8.30) hatodik alkalommal zajlik a karácsonyi kupa teremfocitorna, melyen a vágsellyei városi sportcsarnokban nyolc csapat körmérkőzéses rendszerben küzd a trófeáért. 

A hagyományos megmérettetésen a Vágsellyei járást hat együttes képviseli, a szomszédosat pedig a galántai Slovan és a Hody. 
„Korábban ugyan hat alakulat vett részt az erőpróbán, de a rendezvény iránt megnyilvánult nagy érdeklődés miatt időközben nyolcra növeltük a résztvevők számát. Ami a csapatok játékerejét illeti, a rendezvényen a területi bajnokságokban szereplő kollektívák társaságában két mátyusföldi III. ligás alakulat, a vágsellyei és a galántai, valamint a vágsellyei focilegendák mérik össze tudásukat. Az egykori kiválóságokat felvonultató együttesben Marián Valenský, Lalák, Rehák, Rusznák, Čirik, Fehervári, Tomiš és Vyskoč is megvillantja tudását. A hatodik kiíráson megemlékezünk a Vágsellyén is edzősködő, tavaly elhunyt kiváló szakemberről, Meszlényi Tiborról. Tornánkat a vágsellyei városi önkormányzat és több helybeli vállalkozó támogatja” – tájékoztatta lapunkat a főszervező, Jozef Novák, akitől azt is megtudtuk, hogy a csapatokat trófeával, a rendezvény legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét különdíjjal jutalmazzák. 


„Új edzőnk, Vladimír Bertok vezetésével zömmel játékoskeretünk fiatal futballistáinak, tehetséges ifistáinknak kínálunk bizonyítási lehetőséget” – nyilatkozta lapunknak Takáč Zsolt, a két esztendővel ezelőtt tornaelső galántai Slovan klubelnöke. Öt résztvevőnek a szombati erőpróba főpróba a 2019. január 5-én sorra kerülő 19. Tibi-kupára. Címvédőként Hody lép pályára. Huszonnyolc mérkőzés lesz a tornán, s az érdekesnek ígérkező párharcokat tombola színesíti.


Résztvevők: Šaľa, Galanta, Betonáris Šaľa, Diakovce, Hájske, Hody, Legendák (Legendy), Trnovec nad Váhom.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?