Sport

VI. karácsonyi kupa Vágsellyén

Ma (kezdés: 8.30) hatodik alkalommal zajlik a karácsonyi kupa teremfocitorna, melyen a vágsellyei városi sportcsarnokban nyolc csapat körmérkőzéses rendszerben küzd a trófeáért.
Ágh István

2018. december 7. 10:10

Illusztrációs felvétel

A hagyományos megmérettetésen a Vágsellyei járást hat együttes képviseli, a szomszédosat pedig a galántai Slovan és a Hody. 
„Korábban ugyan hat alakulat vett részt az erőpróbán, de a rendezvény iránt megnyilvánult nagy érdeklődés miatt időközben nyolcra növeltük a résztvevők számát. Ami a csapatok játékerejét illeti, a rendezvényen a területi bajnokságokban szereplő kollektívák társaságában két mátyusföldi III. ligás alakulat, a vágsellyei és a galántai, valamint a vágsellyei focilegendák mérik össze tudásukat. Az egykori kiválóságokat felvonultató együttesben Marián Valenský, Lalák, Rehák, Rusznák, Čirik, Fehervári, Tomiš és Vyskoč is megvillantja tudását. A hatodik kiíráson megemlékezünk a Vágsellyén is edzősködő, tavaly elhunyt kiváló szakemberről, Meszlényi Tiborról. Tornánkat a vágsellyei városi önkormányzat és több helybeli vállalkozó támogatja” – tájékoztatta lapunkat a főszervező, Jozef Novák, akitől azt is megtudtuk, hogy a csapatokat trófeával, a rendezvény legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét különdíjjal jutalmazzák. 


„Új edzőnk, Vladimír Bertok vezetésével zömmel játékoskeretünk fiatal futballistáinak, tehetséges ifistáinknak kínálunk bizonyítási lehetőséget” – nyilatkozta lapunknak Takáč Zsolt, a két esztendővel ezelőtt tornaelső galántai Slovan klubelnöke. Öt résztvevőnek a szombati erőpróba főpróba a 2019. január 5-én sorra kerülő 19. Tibi-kupára. Címvédőként Hody lép pályára. Huszonnyolc mérkőzés lesz a tornán, s az érdekesnek ígérkező párharcokat tombola színesíti.


Résztvevők: Šaľa, Galanta, Betonáris Šaľa, Diakovce, Hájske, Hody, Legendák (Legendy), Trnovec nad Váhom.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ismételten megszavazták a Kiska által vétózott törvényeket

Német és angol másodosztályú meccsek a tévében

Kuciak a legismertebb újságíró

Agyonlőtték a rendőrök a strasbourgi merénylőt

Nem enyhítik a drogtörvényt

Rövidpályás úszó-vb - Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?