Sport

Vezércsere után újra a IV. ligában a nagymegyeriek

Nagymegyer | Az elmúlt napokban vezércsere zajlott a termálfürdőjéről nevezetes csallóközi város futballklubjának élén, Pongrácz Dezső helyébe Csémi István került.
Ágh István

2019. június 26. 16:45

Illusztrációs felvétel

De nem csupán a személycsere kapcsán került újfent rivaldafénybe a nagymegyeri foci. Ugyancsak nóvum, hogy a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportja 2018/2019-es évadjában a tabella 10. helyén záró csapat az augusztus 3-án kezdődő új idényét már a kerületi bajnokság IV. ligájának délkeleti csoportjában kezdi. 

„Pongrácz úr lemondott posztjáról, ezentúl magánvállalkozói tevékenységére fókuszál. Jóban váltunk el, köszönjük, amit a helybeli fociért tisztségviselőként tett. Én az elmúlt időszakban a legközelebbi munkatársai közé tartoztam, a helybeli utánpótlás képzését felügyeltem. Természetesen képben vagyok. A hír pedig igaz, a IV. ligában folytatjuk” – erősítette meg információnkat az új klubelnök. 

Minek köszönhetően kerültek a IV. ligába? „Az irányító szövetség azzal a kérdéssel fordult hozzánk, vállalnánk-e a IV. ligás szereplést. Ez számunkra nemcsak nagy megtiszteltetést, de egyben nagy kihívást is jelent. Előbb megfontoltuk, majd rábólintottunk az ajánlatra” – fűzte tovább a gondolatsort az új klubelnök. 

Vajon a játékoskeret erejére, a költségvetésre való tekintettel képesek lesznek-e méltó szerepet játszani a felsőbb osztályban? „Filozófiánk nem változott: továbbra is az utánpótlás képzésére összpontosítunk. Elsősorban a tehetséges helybeli és környékbeli fiataloknak kínálunk játéklehetőséget. A pályán és az öltözőben néhány rutinos társuk fogná össze a csapatot. Nem dúskálunk az anyagiakban, de a rendelkezésünkre álló költségvetésből szerintem vállalhatjuk a IV. ligás szereplést. Edzőként továbbra is Havas Máté irányítja csapatunkat. Ami pedig az elvárásokat illeti, szeretnénk a középmezőnyben végezni” – nyilatkozta lapunknak Csémi István. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico szakértőbb a szakértőknél

A Fradi és a Slovan selejtezői a tévében

24 óra a sérült gyerekekért

20 fokos hőmérséklet-különbség volt az északi és a délkeleti országrész között

Boris Johnson élettársától megtagadták az amerikai vízumot

Gondosan válasszuk meg a köztes növényt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?