VÉLEMÉNYEK

GARAMI JÓZSEF, az FTC vezető edzője: „A Stuttgart bebizonyította, hogy remek csapat, nemzetközi klasszisokkal rendelkezik. Együttesem dicséretére válik, hogy fel-nőtt a feladathoz, és a 70. perig többször is előnyhöz juthattunk volna, de sajnos kimaradtak a lehetőségek.

GARAMI JÓZSEF, az FTC vezető edzője: „A Stuttgart bebizonyította, hogy remek csapat, nemzetközi klasszisokkal rendelkezik. Együttesem dicséretére válik, hogy fel-nőtt a feladathoz, és a 70. perig többször is előnyhöz juthattunk volna, de sajnos kimaradtak a lehetőségek. Reménykedtünk, hogy előnnyel utazhatunk a visszavágóra, nem így történt. Ennek ellenére mindent el fogunk követni a továbbjutásért.”

FELIX MAGATH, a Stuttgart trénere: „Nagyon nehéz mérkőzés volt, futballistáink a Bundesligában nincsenek hozzászokva a Ferencváros által mutatott kemény, agresszív játékhoz. Véleményem szerint igazságos eredmény született, s örülök, hogy kedvező pozícióból várhatjuk a második összecsapást.”

SZKUKALEK IGOR: „Feltétlenül rászolgáltunk volna a győzelemre, jól futballoztunk, kár az elpuskázott ziccerekért. Favorizált ellenfelünknek alig akadt lehetősége. Ha idegenben is ilyen fegyelmezetten játszunk majd, van esélyünk a harmadik fordulóba kerülésre.”

LIPCSEI PÉTER: „Bebizonyítottuk, hogy a bundesligás csapattal szemben is megálljuk a helyünket. Legalább egy helyzetet kihasználhattunk volna, de még nem mondtuk ki az utolsó szót...”

SZŰCS LAJOS: „Nem tagadom, azt hittem, jóval több dolgom lesz. Stuttgartban valószín?leg nem fogok unatkozni...”

KRASSZIMIR BALAKOV: „Az eredménnyel elégedett vagyok, meg-győződésem, hogy a visszavágón simán nyerünk.” (sz-z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?