VB-MOZAIK

KUDARC ÉS NÉZETTSÉGI CSÚCS. Csehországban a lakosság több mint 44 százaléka nézte szerdán este a hokiválogatott kudarcát az amerikaiak elleni negyeddöntőben. Ezt a magas nézettségi szintet a mérkőzés drámai alakulása is nagyban befolyásolta, hiszen a találkozó folyamán fokozatosan ültek le az emberek a képernyő elé.

KUDARC ÉS NÉZETTSÉGI CSÚCS. Csehországban a lakosság több mint 44 százaléka nézte szerdán este a hokiválogatott kudarcát az amerikaiak elleni negyeddöntőben. Ezt a magas nézettségi szintet a mérkőzés drámai alakulása is nagyban befolyásolta, hiszen a találkozó folyamán fokozatosan ültek le az emberek a képernyő elé. A legtöbben a harmadik harmadot, a hosszabbítást és a büntető ütéseket látták.

ALAKUL AZ ÖTKARIKÁS MEZŐNY. A harmadik helyen végez Szlovákia a 2003/2004-es versenyévadban a nemzetközi szövetség világranglistáján. A vb negyeddöntői után kialakult a 2006-os, torinói téli olimpia közvetlen résztvevőinek mezőnye. A 12 csapat közül a vendéglátó Olaszország társaságában a következő országok indulhatnak selejtező nélkül: Kanada, Svédország, Szlovákia, Csehország, Finnország, USA, Oroszország és Németország. A többi ország előolimpiai selejtezőt vív a fennmaradt három helyért.

TYIHONOV TALÁN BEFEJEZI. Alighanem befejezi vezetőedzői tevékenységét Viktor Tyihonov, az orosz válogatott világhírű mestere. Ezt Alekszandr Styeblin, az Orosz Jégkorong Szövetség elnöke jelezte. Tyihonov a vb előtt hároméves szerződést kötött. Ennek értelmében az idei Világ Kupán és a torinói olimpián kellene irányítania a szbornaját. Az oroszok azonban leszerepeltek a csehországi világbajnokságon, és így egyszeriben kérdésessé vált a tapasztalt szakember jövője. Az orosz média szerint utóda Borisz Mihajlov lesz, aki két éve ezüstérmet szerzett a válogatottal.

KI LESZ LENER UTÓDA? Kudarccal ért véget Slavomír Lener tevékenysége a cseh jégkorong-válogatottnál. Az aranyéremre pályázó csapat óriási meglepetésre elbukott a negyeddöntőben. Lener az új idényben a prágai Sparta kispadjára ül, s utóda személye egyelőre kérdéses. A jelöltek egyike Ivan Hlinka, aki már kétszer segített nehéz helyzetben a válogatotton.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?