Vastaps a vendégeknek

Freiburg. Nagyon közel volt a Matador a szenzációtól. Csupán 180 másodperc volt hátra a találkozóból, amikor Tanko belőtte a Freiburg továbbjutást jelentő gólját… A Púchov mind két hete kedden, mind tegnapelőtt a labdarúgó UEFA-kupa 1.

Freiburg. Nagyon közel volt a Matador a szenzációtól. Csupán 180 másodperc volt hátra a találkozóból, amikor Tanko belőtte a Freiburg továbbjutást jelentő gólját… A Púchov mind két hete kedden, mind tegnapelőtt a labdarúgó UEFA-kupa 1. fordulójában megmutatta, hogyan lehet kiegyenlített meccset játszani egy német elsőosztályú csapattal, hogyan kellene minden szlovák csapatnak játszania az európai kupákban! Természetesen telt ház fogadta a két csapatot a gyönyörű Dreisamstadionban. Az első félidőben a hazaiak voltak jobbak, a gólon kívül büntetőhöz is jutottak. Kobiasvili lövését azonban a vendégek kapusa, Tomáš Bernady kiütötte. „Mielőtt a hazai játékos nekifutott a labdának, eszembe jutott, hogy ha belövi a büntetőt, akkor kétgólos hátrányba leszünk. Szerencsére a kapu jó sarkát választottam.” A második félidőben nagyot változott a játék képe. A vendégek aktívabbak voltak és Ľuboš Perniš góljával megérdemelten ki is egyenlítettek. „Ha továbbjutottunk volna, biztos ez a találat lett volna az eddigi pályafutásom alatt a legértékesebb…” Ahogy telt az idő, úgy lettek idegesebbek a hazaiak. Nagy kár, hogy a vendégcsapatnak nem sikerült az ígéretes ellentámadásokból még egy gólt lőnnie! Végül a szerencse a Freiburg mellé állt. A lefújás után óriási ovációban részesítette a sportszerű hazai nézősereg Jozef Šuran edző csapatát.

Nyon. Tegnap kisorsolták a labdarúgó UEFA-kupa 2. fordulójának párosítását. szlovák és magyar csapat már nincs a mezőnyben Roda Kerkrade–Maccabi Tel Aviv, Legia Warszawa–FC Valencia, St. Gallen–SC Freiburg, Girondins Bordeaux–Standard Liege, Fiorentina– FC Tirol, Ipswich–Helsingborg, Paris SG–Rapid Wien, Union Berlin–Liteksz Lovecs, FC Köbenhavn–Ajax, Internazionale–Wisla Kraków, PAOK Szaloniki–Příbram, Glasgow Rangers–Dinamo Moszkva, Halmstad–Sporting Lisboa, Real Zaragoza– Servette, Leeds United–Troyes, CSZKA Kijev–FC Bruges, Utrecht–AC Parma, Osijek– AEK Athén, Viking Stavanger– Hertha BSC, Grasshoppers–Twente Enschede, Bröndby–Varteks, Hapoel Tel Aviv–Chelsea, Celta Vigo–Slovan Liberec, AC Milan– CSZKA Szófia. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?