Vágsellyei gólfesztivál

Vágsellye. A zsinórban elszenvedett négy vereség után feltámadt a Duslo, sima nyolcassal küldte haza (s fél lábbal a harmadik vonalba) a Kysucký Lieskovec csapatát. Szünet után hengereltek a mátyusföldiek, s nem sok hiányzott, hogy kétszámjegyű győzelmet arasanak.

Öngólnak köszönhette privigyei győzelmét a DAC, amely holnap az FC Nitrát fogadja, s egy újabb sikerrel a csallóköziek elkerülhetnek a kiesést jelentő 13. helyrőlÖrzsik Ödön felvételeA meccs előtt fogadkoztak a vágsellyei futballisták, hogy véget vetnek a kudarcsorozatnak. Eleinte egyáltalán nem tűnt úgy, hogy kiütéses hazai siker születik. Meglepetésre a vendégek bátran kezdtek, s 3:0-ig elszántan küzdöttek. A lelátón többen megjegyezték, ha mindig ilyen akarással futballoztak volna, nem így állnának a tabellán.

Aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre nagyobb fölényben került a Duslo, ám közel fél órát kellett várni a vezető gólra: Kováč beadása után Vyskoč csukafejessel talált a hálóba.

A második félidő elején Vajda, a vendégek csapatkapitánya begyűj-tötte második sárga lapját, s mehetett zuhanyozni. Ezután beindult a gólparádé, az utolsó negyedórában a csereként beállt Beláň ötször kapitulált. Mesteri találatokat láthattunk, például Lancz a portást átemelve lőtt a hálóba, Andódi pazar felhőfejesét nem védhette a kapus, s a végeredményt pedig Sikorjak nem mindennapi ollózással állította be. Még egy szabályos gólt rúgtak a vágsellyeiek, ám Andódi pazar találatát les címén érvénytelenítette a játékvezető. De ezt már a találkozó után senki sem bánta, a szurkolók vastapssal jutalmazták kedvenceiket, akik gólrekorddal nyerték a meccset. A Duslo eddigi gólcsúcsát a kassaiak elleni őszi 6:0 jelentette. „A korábbi találkozókon sem játszottunk rosszul, de szerencsével hadilábon álltunk. Remélem, a nyolcgólos siker után visszatér a játékosok önbizalma, s a tabella első felében zárunk” – mondta lapunknak Marián Wöllner, a vágsellyeiek elnöke.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – Ján Rosinský (Duslo): „Végre effektíven futballoztunk, a vendégek harmadik gólunk után lélekben feladták.”

Jaroslav Fábry (Kys. Lieskovec): „A rutinos Vajda felesleges kiállításáig nem játszottunk alárendelt szerepet, de utána összeroppantunk. A hazaiak minden tekintetben felülmúltak bennünket. Sajnos, védenceim erőnlétével komoly gondok vannak.”

Duslo Šaľa–Kysucký Lieskovec 8:0 (1:0)

Góllövők: Vyskoč (26., 52, az utóbbit 11-esből), Lőrinc (82., 86., az elsőt 11-esből), Andódi (67.), Lancz (77.), Sikorjak (89.), Holmík (90.). Játékvezető: Bobko, 400 néző. Kiállítva: Vajda (49. – Kys. Lieskovec).

DUSLO ŠAĽA: Valenský–Molnár, Klusa, Mikla–Kováč, Lancz, Lőrinc (87. Sikorjak), Holmík, Lalák (83. Hučko)–Vyskoč (89. Vencel), Andódi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?