Újra fordítottak a vágsellyeiek

Vágsellye. Zsinórban negyedik tavaszi mérkőzését nyerte meg odahaza a vágsellyei együttes: a homonnai (1:0), az ólublói (4:0) és a tőketerebesi csapat (3:2) után a privigyei gárda (2:1) is lógó orral távozott a Duslo-stadionból.

Vágsellye. Zsinórban negyedik tavaszi mérkőzését nyerte meg odahaza a vágsellyei együttes: a homonnai (1:0), az ólublói (4:0) és a tőketerebesi csapat (3:2) után a privigyei gárda (2:1) is lógó orral távozott a Duslo-stadionból. A mátyusföldiek dicséretére válik, hogy vendégek vezető gólja után sem estek pánikba, s csakúgy, mint két héttel korábban a Trebišovval vívott meccsen, ezúttal is fordítani tudtak.

„Színvonalas összecsapáson két technikás csapat találkozott. Az első húsz percben idegesen játszottunk, utána már fölényben futballoztunk. Sajnos, ezúttal is helyzetek sokaságát puskáztuk el. Erről Vencel, Vyskoč és Najman többet tudna mesélni. Az is igaz, hogy remek napot fogott ki a privigyeiek kapusa, Juraj Furka, aki bravúrok sorozatát mutatta be – kezdte értékelését Martin Babinec, a Duslo mestere. – A félidő hajrájában egy szögletnél védőink elméláztak, s a hálónkban landolt a labda. Szerencsére a vendégek nem sokáig örülhettek, mert egy perccel később Mikla kiegyenlített. A szünet után is mi irányítottunk, és összességében megérdemelten győztünk” – fejezte be Martin Babinec.

Miroslav Kéry, az újonc privigyeiek másodedzője – Vladimír Rusnák, az első számú szakvezető a mérkőzés alatt a szokottnál jóval visszafogottabb volt, s a találkozó utáni sajtótájékoztatóra sem jött el – is elismerte, hogy a vágsellyeiek rászolgáltak a három pontra: „Jól kezdtünk, de aztán értehetetlenül visszaestünk. Nagy kár, hogy vezető gólunk után egy szarvashibát követően tálcán kínáltuk fel az egyenlítést a mátyusföldieknek. A második félidőben a hazaiak diktálták az iramot, sajnos, gyors kontráinkat nem sikerült pontosan befejeznünk. A jobb csapat nyert.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?