Újra Budapesten versenyeznek a világ legerősebb emberei

Budapest |

<p>Szombaton rendezik meg a Giants Live Budapest elnevezésű világbajnoki kvalifikációs erősember-versenyt, amelyen tizenketten küzdenek majd a három továbbjutó helyért.</p>

A viadalt tavalyhoz hasonlóan a Ramada Resort Aquaworldben rendezik, és ahogy az esemény pénteki felvezető sajtótájékoztatóján elhangzott, Hajnal Tamás és Sebestyén János személyében két magyar versenyzőért is szoríthatnak a szurkolók. Mivel a két angol résztvevő, Graham Hicks és Eddie Hall már kvalifikálta magát a sorozat szuperdöntőjére, így akár a negyedik és az ötödik helyen végző versenyző is jogot nyerhet az indulásra.

A résztvevőknek hat különböző számban kell majd bizonyítaniuk rátermettségüket, ezek mindegyikében hatalmas súlyokat mozgatnak meg. A verseny szombaton 14 órakor kezdődik az újpesti létesítményben, de a kamionhúzás pénteken 18 órakor indult a Zay utcánál található benzinkúton.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?