Új pinpongtorna Királyhelmecen

Magyar pingpong válogatott

Egyéniben és párosban is asztalhoz állnak az indulók január 13-án, szombaton Királyhelmecen, a Buzánszky Jenő Sportarénában sorra kerülő Újévi torna elnevezésű asztaliteniszversenyen.

Az először kiírt sporteseményen 9 órakor kezdődnek el az első párharcok. A rendezvényről a királyhelmeci asztalitenisz-szakosztály elnöke, a rendezvény főszervezője, Sipos Roland tájékoztatta lapunkat.

„Először rendezzük meg ezt a tornát, amellyel hagyományt szeretnénk teremteni. Kiváló alkalomnak találom a tavaszi szezon kezdete előtt egy ilyen év eleji tornának a megrendezését, ugyanis a játékosok felmérhetik, hol tartanak a téli alapozásban, esetleg miben kell javulniuk még. A múlt évben több hasonló tornán vettem részt, és igyekeztem megfigyelni, mit is tudnék ezekből átmenteni. Sok utánajárással sikerült négy asztalt beszereznünk. Kipótolva sajátjainkkal így nyolc asztalon fognak folyni a küzdelmek. A tornát hivatásos bíró, a varannói Hajduk Erik vezényli majd le, a játékosokat csoportokba soroljuk be. Csak regisztrált pingpongozók jelentkezhettek. Körülbelül 50-60 indulóval számolunk, akik nemcsak a Bodrogközből és az Ung-vidékről jönnek, de lesznek olyanok is, akik Kassa megye különböző egyesületeiből érkeznek. Ez egy nagy lehetőség arra, hogy az alacsonyabb osztályban szereplő játékosok megmérettessék magukat olyanokkal, akik egy-két osztállyal feljebb játszanak. Pillanatnyilag környékünkön erre nem látok ilyen lehetőséget. Támogatóinknak köszönhetően a frissítő mellett reggeli és ebéd is biztosítva van – mondta Sipos.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?