Tung Fang-cso az új Beckham?

Manchester. A Manchester United 3,5 millió fontért leigazolta a kínai bajnok Dalian Shide 18 éves tehetségét, Tung Fang-csót. Az elitklub trénere, Sir Alex Ferguson szeptemberben figyelt fel a játékosra, aki még szeptemberben töltött egy hónapot az együttes edzőtáborában.

Manchester. A Manchester United 3,5 millió fontért leigazolta a kínai bajnok Dalian Shide 18 éves tehetségét, Tung Fang-csót. Az elitklub trénere, Sir Alex Ferguson szeptemberben figyelt fel a játékosra, aki még szeptemberben töltött egy hónapot az együttes edzőtáborában. A Unitedhez kapcsolódó hír, hogy Nicky Butt, a csapat középpályása távozni szeretne a gárdától, miután nagyon kevés játéklehetőséget kapott az utóbbi időben. A 30-szoros angol válogatott futballista lépését Ferguson sajnálatosnak tartja, de megérti az okokat. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?