Tuchel: a Chelsea jövőre már címeket akar szerezni

Thomas Tuchel

A Chelsea az idén még nem, a következő futballszezonban azonban minden lehetséges címért harcba száll a londoniak vezetőedzője szerint.

Thomas Tuchel, akinek munkáját az angol élvonalbeli csapatnál másodedzőként Lőw Zsolt segíti, január végén vette át a Kékek szakmai irányítását, s együttese azóta 10 tétmérkőzésen maradt veretlen. A Chelsea pillanatnyilag a negyedik helyet foglalja el a Premier League-ben, miután csütörtök este 1-0-ra nyert a címvédő Liverpool otthonában a bajnokság 29. fordulójában. Tuchel szerint ebben az évben bajnoki célként a legjobb négy közé kerülés fogalmazható meg, az új idényben azonban nagyobb feladatok megvalósítására is alkalmasnak tartja a gárdát.

"Ebben a szezonban még lehetetlen eltüntetni a hátrányunkat az éllovas Manchester Cityvel szemben" - nyilatkozta Tuchel az ESPN televíziós csatornának. "A következő idényben viszont mindenki nulláról indul, és a sportban gyorsan a legjobb lehetsz, ha megragadod a pillanatot. Mi ezt akarjuk, s a következő szezontól kezdve minden sorozatban a győzelemért fogunk küzdeni."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?