Tíz perc alatt három találat

Pozsony. A mindenkori győzelmen túlmenően az volt a meccs tétje, hogy ki lesz a tabella alsóházában rekedt pozsonyi csapatok között a főváros bajnoka. Ehhez a kétes címhez tegnapi sikerével a Petržalka áll közelebb.
Ligeti akciókkal kezdődött a találkozó, Krejčí szabadrúgását kellett védenie Bartalskýnak.

Pozsony. A mindenkori győzelmen túlmenően az volt a meccs tétje, hogy ki lesz a tabella alsóházában rekedt pozsonyi csapatok között a főváros bajnoka. Ehhez a kétes címhez tegnapi sikerével a Petržalka áll közelebb.

Ligeti akciókkal kezdődött a találkozó, Krejčí szabadrúgását kellett védenie Bartalskýnak. Az Inter szabálytalanságokkal igyekezett megfékezni ellenfele kezdeményezéseit. Mentek, mentek előre a ligetiek, és a 11. percben vezetést szerezhettek volna: Šoltis lőtt beadását Krejčí a kapus kezébe fejelte. Az Inter nem tudott kibontakozni, többnyire csak hárításra kényszerült, nem túlságosan meggyőző támadásai elhaltak a hazaiak tizenhatosa előtt. Kevés fantáziával futballoztak a csapatok, emlékezetes egyéni megmozdulás és összjáték nélkül. Akarásban nem volt hiba, de hát ez csak küzdelmet eredményezett, azt sem valami öldöklő iramban. A 45. percben Šoltis (egyedül az ő cselei érdemelnek említést) éles lövése alig kerülte el a kaput, így a harcosan játszó, a taktikai faultoktól sem visszariadó Inter tulajdonképpen kivédekezte az első félidőt. A gólkirályjelölt Krejčí (társai állandóan őt keresték a labdával) előtt adódott az első helyzet a második félidőben, de a kifutó kapusba lőtte a labdát. Állandóan a ligetiek kezdeményeztek, és az 56. percben egy kapu előtti kavarodás után a nem egészen 19 éves Čeredejev talált a hálóba. Nyolc perc múlva a gólszerző jó átadást adott Šoltisnak, aki a bal felső sarokba bombázott; Krejčí is bevette a megzavarodott Inter kapuját (66.). A hármas csere sem segített a sárga-feketéken, támadgattak, de egyszer sem találták el a kaput. Az egész meccs folyamán a nagy akarással győzelemre játszó Petržalka ilyen arányban is megérdemelten nyert. Tíz perc alatt eldöntötte a mérkőzést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?