Talmácsi Barcelonában harmadik

Barcelona. A címvédő Talmácsi Gábor a harmadik lett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság hetedik, spanyolországi futamán, Barcelonában. A viadalt a francia Mike di Meglio nyerte, a hazai közönség előtt szereplő Pol Espargaro végzett másodikként.

Barcelona. A címvédő Talmácsi Gábor a harmadik lett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság hetedik, spanyolországi futamán, Barcelonában. A viadalt a francia Mike di Meglio nyerte, a hazai közönség előtt szereplő Pol Espargaro végzett másodikként. Di Meglio győzelmével átvette a vezetést a vb-pontversenyben, Talmácsi pedig egy helyet előrelépve a hatodik. Hátránya 44 pont az éllovassal szemben. Talmácsi Gábor így értékelte a versenyt: „Nem sikerült a rajt, de utána megpróbáltam egyre jobban felzárkózni. Sikerült kihasználnom riválisaim hibáit is, így egyre jobban megközelítettem az élbolyt. A hajrában nagy csata zajlott a második helyért. Végül a harmadik lettem és ennek nagyon örülök, mert egy újabb helyet előrelépve már a hatodik vagyok a pontversenyben.”

BARCELONAI KRÓNIKA – 125 KCM (22 kör, 103,994 km): 1. Mike di Meglio (francia, Derbi) 41:08,708; 2. Pol Espargaro (spanyol, Derbi) +0,268; 3. Talmácsi Gábor (magyar, Aprilia) +0,338.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?