Szlovák Kupa: a DAC már a nyolc között

Dunaszerdahely |

<p>A DAC labdarúgócsapata bejutott a legjobb nyolc közé a Szlovák Kupában, miután a 3. fordulóban Bognár Zoltán góljával 1:0-ra legyőzte az eperjesi Tatrant.</p>

Jól kezdték a mérkőzést a vendégek, a 2. percben Katona került helyzetbe, négy perccel később pedig Nikolic a gólvonalról fejelte ki a labdát. A szokatlan összeállítású DAC-védelem eleinte nehezen találta az összhangot, Kazlauskas és Nikolic is többször hibázott, de az eperjesiek nem tudtak sokat kihozni az ajándéklabdákból. Az első DAC-lehetőségre 16 percet kellett várni, Speranza jó lövése után szögletre mentettek a vendégek. Az olasz középpályás a DAC góljából is kivette a részét: éppen Speranza harcosságának köszönhetően jutott a 23. percben is szöglethez a DAC, s Hassan pontos beadása után Bognár a hálóba fejelt – 1:0.

További részletek és a a DAC vezetőedzőjéne nyilatkozata az Új SZ szerdai nyomtatott kiadásában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?