Szímőn is arattak a komáromiak

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSSzímő/Komárom. Folytatódott a komáromi PCU versenyzőinek sikersorozata: tízen indultak minap a WPC égisze alatt rendezett közös szlovák és magyar bajnokságon Szímőn, s mindannyian dobogón végeztek. Nyolcan szlovák bajnokok lettek.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Szímő/Komárom. Folytatódott a komáromi PCU versenyzőinek sikersorozata: tízen indultak minap a WPC égisze alatt rendezett közös szlovák és magyar bajnokságon Szímőn, s mindannyian dobogón végeztek. Nyolcan szlovák bajnokok lettek. Ráadásul az EQ-ben (speciális ruhában) nyomó Vörös Sándor duplázott, saját kategóriája (open 40 éves korig, 125 kg) megnyerése mellett az egész versenyen neki volt a legnagyobb teljesítménye, mégpedig 320 kiló. A klub nagy ígérete, a szintén EQ-es junior, Tomáš Bugáň (90 kg) 220 kilóval győzött. A többiek a RAW-ban (speciális ruha nélkül) csatároztak a súlyokkal. Az ifik 82,5 kilósai között Szilinszky Tamás 135, a masters M2 +140 kilósainál Őszi Ferenc 150, a masters M4 82,5 kilósainál František Őszi 100, ugyanezen korosztály 100 kilósainál Juraj Dzimas 140, a masters M6 82,5 kilósainál Ladislav Kollár 122,5, az open 100 kilóban Szabó Máté 182,5 kilós teljesítménnyel lett első. A két ezüstérem Svanczár Róbert (40 éves korig, 100 kg-ban 190 kg) és Peter Gažo (ifik, 82,5 kióban 130 kg) nevéhez fűződik.

Urban Vladimír klubelnök nagyon elégedett mindenkivel. „Megvan az elvégzett munka eredménye – jelentette ki a szereplés kapcsán. – Főleg Vörös Sándor duplázása nagyon jó teljesítmény, 320 kilója egyben a legnagyobb szlovákiai nyomása volt. A tehetséges Bugáň helytállása is jelzi, van utánpótlás a klubban. Annak is örülök, hogy a régi versenyzőtársak is eredményesen folytatják. Két-három éve vagyunk ilyen jók, aratjuk a győzelmeket. Először félve jártunk a versenyekre, most már sokszor mi vagyunk a favoritok. Nem örülnek annak, ha valahol megjelenünk, mert rögtön esélyesként lépünk elő. Úgy érzem, még tudunk javulni. Ha az anyagiak is meglesznek hozzá, és a fiúk továbbra is hajlandók lesznek kínozni magukat, mert ezen a szinten már erről van szó, akkor a jövőben is gyarapodhat győzelmeink száma.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?