Szárnyaszegett vendégek

Besztercebánya. Jól kezdett az éllovas Dukla, hiszen már az 5. percben vezetést szerzett. A továbbiakban is a házigazdák irányítottak, helyzeteik is voltak, ám ezek kimaradtak. A vendégek ugyan igyekeztek, azonban nem sok veszélyt jelentettek a besztercebányaiak kapujára. A 62.

Besztercebánya. Jól kezdett az éllovas Dukla, hiszen már az 5. percben vezetést szerzett. A továbbiakban is a házigazdák irányítottak, helyzeteik is voltak, ám ezek kimaradtak. A vendégek ugyan igyekeztek, azonban nem sok veszélyt jelentettek a besztercebányaiak kapujára. A 62. percben teljesen összeroppantak, amikor bekapták a második gólt. Ezt követően tetszés szerint növelték előnyüket a nagy kedvvel futballozó vendéglátók.

Góllövők: Penov (5.), Jakubko (62.), Semeník (71.), M. Sovič (80.), Marcel Gašparík (90. – öngól), I. Bartoš (92.). Játékvezető: Fijarczyk (lengyel), 6000 néző. Sárga lap: M. Sovič, ill. Marcel Gašparík. B. BYSTRICA: Zajac–M. Pančík, Dzúrik, Kentoš, D. Tóth– Pečovský, M. Sovič (87. Libič), Kunzo (76. Kulig), Penov–Jakubko (71. I. Bartoš), Semeník. TRNAVA: M. Čech–Poljovka, Hrabal (69. Mackovčin), R. Konečný, P. Hodúr–Bestvina, P. Ďuriš, Staňo, Michal Gašparík (35. Strečanský), Marcel Gašparík–Molnár.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?