Sport

Szabadulna kritikusaitól a polgármester

Rimaszombat | Újra a futball lesz a téma kedden a rimaszombati képviselő-testület ülésén. A városban magyar támogatással, a DVTK-val közösen valósulna meg futballakadémia, de január óta nem közelednek egymáshoz a tárgyaló felek.
Bőd Titanilla

2018. december 10. 19:44

- Michal Lichanec felvétele

 Ráadásul úgy hírlik, a polgármester meg akar szabadulni kritikusaitól, Domik Attila sportigazgatótól, Richard Rubint utánpótlásért felelős menedzsertől és Balog István utánpótlásedzőtől. Ők hárman voltak azok, akik a választások előtt nyilvánosan is markáns véleményt mondtak az akadémiáról. 


„Néhány embernek lejár a szerződése, és valószínűleg nem mindenkinek lesz meghosszabbítva” – mondta lapunknak Miroslav Bitala, a rimaszombati klub ügyvezetője, hozzátéve, hogy a hét második felében fog tudni konkrétumokkal szolgálni. Mivel városi futballklubról van szó, a város vezetésének közvetlen befolyása van a klub struktúráira. 


Korábban azonban semmilyen szakmai kifogás nem volt Domikék munkájával szemben. A rimaszombati felnőttcsapat a III. ligában a második helyen áll, csak rosszabb gólkülönbséggel szorul a listavezető rózsahegyi B csapat mögé, és az utánpótláscsapatok is jól szerepelnek, a Rubint által edzett U12-es korosztály az élvonalban a második helyen áll. Az óvodákban a toborzást Balog István végzi, nagyon eredményesen, ennek is köszönhető, hogy sok gyerek van a klubban. 


Értesüléseink szerint a keddi képviselő-testületi ülésre az ifjú futballisták szülei is készülnek, hogy választ kapjanak a klub jövőjét illető kérdéseikre. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alkotmánybíró-jelöltek: ezt mondta Drgoňec, Duditš, Dulak, Duľa, Ďuriš és Fiačan a meghallgatáson

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Robert Fico megjelent az alkotmánybíró-jelölti meghallgatáson

Több vizet a Bodrogközbe

Érsekújvár: 12 éves fiú akart meglopni egy autójában ülő nőt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?