SPORTHĺRADÓ

- A dunaszerdahelyi Szmuda Áron Colorado Springsben 778 cm-es teljesítménnyel új fedettpályás szlovák csúcsot állított fel távolugrásban, s ezzel teljesítette az Eb-szintet.

- A dunaszerdahelyi Szmuda Áron Colorado Springsben 778 cm-es teljesítménnyel új fedettpályás szlovák csúcsot állított fel távolugrásban, s ezzel teljesítette az Eb-szintet. - Róbert Švehla, az NHL-ben szereplő Florida Panthers szlovák hátvédje bejelentette, az alapszakasz után befejezi pályafutását, hazatér Szlovákiába.- Az NBA eredményeiből: Indiana-Cleveland 93:103, Toronto-Detroit 72:80, Charlotte-LA Lakers 94:96, New Jersey-New York 115:93, Chicago-Phoenix 91:83, Milwaukee-Golden State 116:112, Seattle-Atlanta 99:96, Dallas-Sacramento 111:97, Orlando-Philadelphia 105:87, Indiana-L. A. Clippers 106:88, Washington-Miami 95:97.- David Beckham a Manchester United labdarúgó-csapatának klasszisa újra apa lesz, szeptemberben várja 2. gyermeke születését.- A Bolgár Labdarúgó Szövetség egy megnem adott 11-es maitt négy mérkőzéstől eltiltotta a Csernyomorec-Plovdiv mérkőzés játékvezetőjét, és az 1:1-re végződött találkozó újrajátszását rendelte el.

- Tízgólos előnyt szerzett a Dunaferr férfi kézilabdacsapata a KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén, 25:15-re nyert a Porto ellen. - A magyar férfi kardválogatott (Ferjancsik, Nemcsik, Fodor, Lengyel) nyerte a Németországban rendezett csapat VK-versenyt, a döntőben 45:32-re verték a románokat. uElőkészületi labdarúgó-mérkőzésen: Sopron-DAC 3:0 (1:0), góllövők: Somogyi 2, Vincze. - A Blackbunr labdarúgócsapata nyerte az angol Liga Kupát, a döntőben 2:1 (1:0) arányban nyert a Tottenham ellen, góllövők: Jansen ( 25.), A. Cole (69.), ill. Ziege (33.). - Az orosz Szvetlana Feofanova új világcsúcsot ért el a női rúdugrásban, 4,74 métert teljesített, ami egy centivel jobb saját régi rekordjánál.- A 3. forduló mérkőzésével folytatódtak a csoportmérkőzések a vízilabda BL-ben - piros csoport: Dubrovnik-Honvéd 9:6, Dinamo Moszkva-Becsej 7:7. További eredmények – LEN Kupa, elődöntő: Brescia-BVSC 9:6, KEK-elődöntő: Vasas-Vouliagmeni 10:8.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?