SPORTHĺRADÓ

Elmaradt a Venus Williams– Amelie Mauresmo döntő a berlini női teniszviadalon, mert az amerikai versenyző bokasérülés miatt nem léphetett pályára, így Mauresmo játék nélkül lett tornagyőztes. Az elődöntőben: Mauresmo-Capriati 6:2, 6:0; Venus Williams-Sprem 2:6, 6:3, 6:4.

Elmaradt a Venus Williams– Amelie Mauresmo döntő a berlini női teniszviadalon, mert az amerikai versenyző bokasérülés miatt nem léphetett pályára, így Mauresmo játék nélkül lett tornagyőztes. Az elődöntőben: Mauresmo-Capriati 6:2, 6:0; Venus Williams-Sprem 2:6, 6:3, 6:4.

Hatodik olimpiájára készülhet Birgit Fischer, a németek 42 éves kajakosa, miután a Duisburgban rendezett válogatón fölényesen nyert 500 méteren.

Közel 120 millió dollárért 30 százalékos tulajdonrészt szerez a Liverpool focicsapatát működtető gazdasági társaságban Thakszin Sinavatra thaiföldi miniszterelnök.

Legjobb magyarként Nemcsik Zsolt a hetedik helyen végzett a madridi kard Világkupa-versenyen. Győzött az orosz Sztanyiszlav Pozdnyakov, aki a döntőben az olasz Luigi Tarantinót verte meg.

Az olimpiai szabadkártyára váró világ- és Európa-bajnok Sike József győzelmét hozta a futócéllövő 50 méteres 30 plusz 30 lövéses száma a pilzeni nemzetközi sportlövőviadalon. Sidi Péter nyerte a férfi légpuska számot, miután a döntőben 105,3 kört lőtt, ami a maga nemében világcsúcsnak számít.

Ralf Schumacher német Forma–1-es pilóta pénteken a szlovák főváros vendége lesz.

A kalapácsvető Annus Adrián ezüstérmet szerzett az oszakai atlétikai Grand Prix-viadalon. A tavalyi világbajnokság magyar ezüstérmese 80,93 méterrel szorult a 2. helyre a hazaiak kedvence, a 82,18-at dobó Murofusi Kodzsi mögött.

A kenyai Paul Kosgei világcsúccsal nyerte a berlini 25 km-es futóversenyt. A nemzetközi szövetség január elseje óta ismeri el világrekordként az utcai viadalokon elért legjobb eredményeket.

Az időfutam-specialista ausztrál Bradley McGee sikerével végződött Genovában a 87. Giro d Italia kerékpáros körverseny prológja, a vasárnapi, első útszakaszt az olasz Alessandro Petacchi nyerte. Összetettben a német Olaf Pollack vezet.

A rúdugró, Toby Stevenson a 9. a világon, aki sikerrel teljesítette a 6 métert. Az amerikai atléta a kaliforniai Modestóban rendezett viadalon diadalmaskodott az álomhatárnak minősülő magasságon.

A római tenisztorna fináléjában: Moya–Nalbandian 6:3, 6:3, 6:1.

Brüsszelben szombaton kezdő-dött az 57. kerékpáros Békeverseny. A prológot a német Lars Wackernagel nyerte, a tegnapi futamot pedig az olasz Denis Bertolini. Összetettben Wackernagel áll az élen.

Előkészületi férfi röplabda-mérkőzésen: Csehország–Szlovákia 2:3.

Vörös Zsuzsanna ezüstérmet nyert a budapesti öttusa Világ Kupán. A férfiaknál ugyancsak ezüstérmet és ezzel olimpiai kvótát szerzett Kállai Ákos; Balogh Gábor negyedik, Fülep Sándor 18. lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?