SPORTHĺRADÓ

Kettős győzelemmel jutott a női Szlovák Kupa negyeddöntőjébe a csallóközaranyosi együttes, az idegenbeli 22:21-es sikert követően hazai pályán 23:20-ra nyert a besztercebányai együttes ellen.

Róbert Štefko az 5. helyen végzett a spanyolországi Elgoibarban rendezett 10 km-es futóversenyen. Ideje: 32:53 perc.

Kettős győzelemmel jutott a női Szlovák Kupa negyeddöntőjébe a csallóközaranyosi együttes, az idegenbeli 22:21-es sikert követően hazai pályán 23:20-ra nyert a besztercebányai együttes ellen.

Róbert Štefko az 5. helyen végzett a spanyolországi Elgoibarban rendezett 10 km-es futóversenyen. Ideje: 32:53 perc. A győzelmet a kenyai Chebii (31:53) szerezte meg.

Megkezdődött a labdarúgó Afrika Kupa: Mali–Libéria 1:1, Szenegál–Egyiptom 1:0.

Moszkvában a negyedik játszmával folytatódott a sakkvilágbajnoki döntő, csakúgy, mint az utóbbi három parti, a szombati is döntetlennel ért véget. Összesítésben az ukrán Ponomarjov 2,5:1,5-re vezet honfitársa, Ivancsuk ellen.

Szívelégtelenség következtében 67 éves korában elhunyt Vava, aki a brazil labdarúgó-válogatott tagjaként 1958-ban és 1962-ben világbajnok volt.

A BBC értesülése szerint idén kétszer is megmérkőzik egymással Lennox Lewis – a WBC és az IBF nehézsúlyú bajnoka – és Mike Tyson. A tervek szerint április 6-án kerülne sor az első összecsapásra, majd októberben lenne a visszavágó.

Lékó Péter sötéttel döntetlenezett az izraeli Gelfand ellen a Wijk aan Zee-ben zajló sakktorna 7. fordulójában. Az élen az orosz Barejev áll 5 ponttal, Lékó 4 pontjával a hatodik helyen áll.

A második nap után továbbra is a Citroennel versenyző francia Sebastian Loeb vezet a Monte–Carlo-ralin, a világbajnokság nyitófutamán. Előnye azonban 28 másodpercre csökkent a Monacóban korábban háromszor is diadalmaskodó finn Tommi Mäkinennel szemben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?