SPORTHĺRADÓ

Szabó Gergő bejutott a nyolc közé a rigai szabadfogású birkózó Európa-bajnokságon. A 66 kg-os kategória magyar indulója második csoportmérkőzésén is győzött , a görög Loizidiszt 3:1-es pontozással verte. A szlovák Lapšanský második meccsét is elvesztette, Pecha az első összecsapásán kapott ki.

Szabó Gergő bejutott a nyolc közé a rigai szabadfogású birkózó Európa-bajnokságon. A 66 kg-os kategória magyar indulója második csoportmérkőzésén is győzött , a görög Loizidiszt 3:1-es pontozással verte. A szlovák Lapšanský második meccsét is elvesztette, Pecha az első összecsapásán kapott ki.

Továbbra is a Real vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klub-világranglistáját. A második helyre (az ötödikről) az AC Milan lépett előre. Legjobb magyar csapatként a Ferencváros a 83. helyen áll, Szlovákia legjobbja, a Púchov a 122.

A Sacramento után a New Jersey, a Boston, a San Antonio és a címvédő LA Lakers is kiharcolta a továbbjutást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásának első fordulójából, mind a négy együttes 4:2-es összesítéssel került a Főcsoport-elődöntőbe.

Duplázott az Arsenal labdarúgócsapatát erősítő francia Thierry Henry, mivel a játékostársak után a szakírók is őt választották a szezon legjobb játékosának Angliában. A londoni klub ezzel „megvédte a címet“, tavaly ugyanis a csatár honfitársa, Robert Pires nyert az FWA-nál.

A női I. labdarúgóliga rájátszásának 6. fordulójában: Nitra–Žiar 2:4, Čadca–V. Krtiš 1:2, Žilina–Lok. Košice 2:0, Malé Dvorníky–Slovan 0:2; az élcsoport: 1. Žiar 15, 2. Nitra 15, 3. V. Krtiš 12 pont.

Vladimír Rusnák lett a II. ligás Humenné labdarúgócsapatának új edzője. A szakvezető korábban az I. ligás rózsahegyieket irányította.

Az NHL playoff-elődöntőjének (Keleti konferencia) legutóbbi mérkőzésén: Philadelphia–Ottawa 1:0 (1:0, 0:0, 0:0), góllövő: Handzuš; a sorozat állása 2:2.

A magyar férfi és női csapat is bronzérmet szerzett az ifjúsági öttusázók budapesti Európa-bajnokságának hagyományos versenyében. Egyéniben Költő Nikoletta szerepelt a legjobban, negyedik lett. A fiúk mezőnyében Németh János ötödikként zárt.

Rothmer Balázs, a San Paolo-Saeco amatőr kerékpáros csapat versenyzője a harmadik helyen fejezte be szereplését a Ruban Granitier Breton elnevezésű viadalon. A magyar kerekes a Guégon és Fougeres közötti 204 km-es hatodik, egyben befejező szakaszon nem került a legjobbak közé.

A varsói női teniszverseny negyeddöntőjében: Dokic–Serna 7:5, 6:2, Chládková–Zuluaga 7:5, 7:5, V. Williams–Schiavone 2:6, 6:3, 6:3, Mauresmo–Pistolesi 3:6, 6:4, 6:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?