SPORTHĺRADÓ

Az 51 éves cseh František Komňacký lett a bajnok Žilina labdarúgócsapatának az edzője (korábban a St. Město és a Zlín együttesét irányította).
Fennakadt a doppingvizsgálaton Brahim Boulami, a 3000 m akadályfutás marokkói világcsúcstartója, szervezetében EPO nyomaira bukkantak.

Az 51 éves cseh František Komňacký lett a bajnok Žilina labdarúgócsapatának az edzője (korábban a St. Město és a Zlín együttesét irányította).

Fennakadt a doppingvizsgálaton Brahim Boulami, a 3000 m akadályfutás marokkói világcsúcstartója, szervezetében EPO nyomaira bukkantak.

A labdarúgó Intertotó Kupa- döntő visszavágóin (a sikeresebbek bejutottak az UEFA Kupa 1. fordulójába): Stuttgart–Lille 2:0 (az első mérkőzésen 0:1), a Stuttgart jutott tovább; Fulham–Bologna 3:1 (2:2, Fulham); Malaga–Villarreal 1:1 (1:0, Malaga).

Két-két meccstől eltiltotta a futballszövetség Ujlakyt (Trnava) és N. Hrnčárt (Slovan), mindkettő piros lapot kapott a Slovan–Trnava bajnoki mérkőzésen; a Trnava–Žilina meccsen sportszerűtlenül viselkedtek a hazai nézők, ezért a vendéglátóklub 30 ezer korona pénzbüntetést fizet, hasonló okokért 10 ezer koronára birságolták a DAC-ot.

Eddig jól szerepelnek a magyar és a szlovák kajak-kenusok a sevillai világbajnokságon, a magyarok nyolc számban már bejutottak a döntőbe, szlovák részről is minden hajó sikerrel vette az első akadályokat.

Öt eredmény az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójából: Aston Villa–Manchester City 1:0, Blackburn–Liverpool 2:2, Everton– Birmingham 1:1, Leeds United– Sunderland 0:1, Southampton– Chelsea 1:1.

Leváltották a II. labdarúgóligában szereplő Tatran Prešov edzőjét, Vladimír Gombárt

Gyenge bajnoki rajt miatt 3játékosától is szeretne megválni a labdarúgó Bundesligában szereplő Cottbus, az egyik „bűnbak” a magyar Sebők Vilmos. A 29 éves védő iránt az egyik angol élvonalbeli együttes is érdeklődött.

A cseh labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának zárómérkőzésén: Příbram–Slavia 2:1.

Marek Matiaško aranyérmet szerzett a biatlonisták Csehországban zajló nyári világbajnokságán, a 6 kilométeres távon 3 másodperccel előzte meg a kirgíz Malenkint.

Peter Holec, a Petržalka labdarúgócsapatának kapusa a Bohemianshoz igazolt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?