SPORHĺRADÓ

Egyes híreszterések szerint Gabriel Batistuta már mindenben megegyezett a Fulhammel, és a nyáron kétéves szerződést köt a londoniakkal. A Celta Vigo argentin kapusát, Pablo Cavallerót állítólag az Arsenal és a Manchester United is figyeli.

Egyes híreszterések szerint Gabriel Batistuta már mindenben megegyezett a Fulhammel, és a nyáron kétéves szerződést köt a londoniakkal. A Celta Vigo argentin kapusát, Pablo Cavallerót állítólag az Arsenal és a Manchester United is figyeli.

Jan Koller egy évvel meghosz-szabbítja 2005 nyarán lejáró szer-ződését a Borussia Dortmund labdarúgócsapatával. A 30 éves cseh válogatott csatár 2001-ben igazolt az Anderlechttől 21 millió márkáért a Dortmundhoz.

Döntőbe (lapzárta után játszották) került a Tóth Krisztina, Werner Schlager magyar, osztrák vegyespáros az olaszországi Courmayeurban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután az elődön-tőben 4:1-re verte az Eloi, Palut francia duót. Az egyesben a nyolcaddöntőben búcsúztak a magyarok: Tóth az olasz Venlingtől 4:2-re, Bátorfi Csilla a német Stumbertől szintén 4:2-re, Pázsy Ferenc a német Bolltól 4:0-ra kapott ki. Nyolc között van a szlovákiai Ódor Éva, Zuzana Poliačková női páros, amely a nyolcaddöntőben 3:0-ra verte a Dobešová, Kravcsenko cseh, izraeli kettőst.

Ma száz éve, hogy Borbás Gáspár megszerezte a magyar labdarúgó-válogatott történetének első gólját. Borbás 1903. április 5-én, a csehek ellen a Millenárison játszott és 2:1-es hazai győzelemmel zárult találkozón volt eredményes. Azóta még 1182 magyar találat született, az utolsó Lisztesé volt, aki a svédek kapujába lőtt a szerdai Eb-selejtezőn.

A jövő évi athéni nyári olimpia zárását követő napon, augusztus 30-án kezdődik a jégkorong Világ Kupa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?