SOPRON–ÚJPEST 1:1 (0:0)

Sopron, 3500 néző. Gólszerzők: Tóth M. (81.), illetve Rajczi (71.). Játékvezető: Hajdó.
SOPRON: Milinte–Bagoly, Lambulic, Pető (18. Cseke, 91. Sipos)–Grósz, Horváth A., Lazic, Pintér (56. Tóth M.), Hanák–Balaskó, Sira.
ÚJPEST: Vlaszák–Németh T., Juhár, Tamási, Nagy G.

Sopron, 3500 néző. Gólszerzők: Tóth M. (81.), illetve Rajczi (71.). Játékvezető: Hajdó.

SOPRON: Milinte–Bagoly, Lambulic, Pető (18. Cseke, 91. Sipos)–Grósz, Horváth A., Lazic, Pintér (56. Tóth M.), Hanák–Balaskó, Sira.

ÚJPEST: Vlaszák–Németh T., Juhár, Tamási, Nagy G.–Erős, Farkas, Polonkai, Rósa (Rajczi a szünetben)–Simek (91. Kapcsos), Kovács Z.

Gólok – 71. perc: bal oldali újpesti szöglet után Polonkai játszott Rajczi elé, aki 6 m-ről, estében a soproni kapu bal alsó sarkába helyezte a labdát (0:1).

81. perc: Grósz ívelt előre a felezővonal közeléből, az újpesti védők rosszul számították ki a labda ívét, amely így a jobbösszekötő helyén kilépő Tóth M. elé került, ő 8 m-ről a jobb alsó sarokba helyezett (1:1).

Az első félidő jobbára soproni mezőnyfölény jegyében telt el, de az Újpest állt közelebb a gólszerzéshez. A második félidőben ott folytatta a Matáv ahol az első végén abbahagyta, egymás után dolgozta ki helyzeteit, de ki is hagyta azokat. A kihagyott ziccereket góllal büntette az ellenfél. Ezt követően szinte felbillent a pálya, és a Sopron ki is egyenlített. A helyzetek alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, ám mivel sok lehetőséget elpuskáztak, meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?