Somorjai focistatoborzó

Somorja |

<p>Az STK klubvezetése nagy figyelmet szentel az utánpótlás-képzésnek is. Ebben az évben is felvételt hirdettek focistatanodájukba, mely a Bél Mátyás nevét viselő szlovák tannyelvű alapiskolában működik.</p>

„Annak ellenére, hogy óriásplakátokon, napi- és hetilapokban, interneten propagáltuk a focistatoborzót, a vártnál kevesebben érdeklődnek az április 28-án zajló felvételi iránt. Ellátogattam a somorjai és a környébeli iskolákba, a felvételire invitáltam az alapiskolák negyedik osztályos tanulóit. Sajnos, azt tapasztaltam, hogy mozgásszegény világunkban egyre kevesebb gyerek érdeklődik a sport iránt. A szülők ráhatása is nagyban befolyásolja a gyermekek érdeklődési körét” – summázta tapasztalatait a rutinos pedagógus-fociedző František Chudoba. Azok számára, akik valamilyen oknál fogva eddig nem szereztek tudomást a focistatoborzóról, jó hírnek számít, hogy még mindig van lehetőség a felvételin való megmérettetésre. „A tehetségvizsgákon előbb a pszichológus foglalkozik a gyerekekkel, a folytatásban pedig a nebulók a sportpályán bizonyíthatják be, mire képesek a focilabdával, a kosárlabdával. Fiúk és lányok egyaránt” – nyilatkozta a felvételi forgatókönyvéről, a kiválasztás kritériumairól František Chudoba. Az érdeklődők az alábbi felvételünkön látható óriásplakáton feltüntetett címen április 26-ig jelentkezhetnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?