Serie A – Torres bemutatkozhat a Milanban

Parma |

<p>Bemutatkozhat az olasz labdarúgó-bajnokságban Fernando Torres, aki két évre kölcsönbe érkezett az AC Milanhoz, amely a második fordulóban a Parma otthonába látogat.</p>

"Közel két és fél órán keresztül adta az aláírásokat, ez annak a jele, mennyire tiszteli a rajongókat. A fizikai felmérőkön jól teljesített, és bízom benne, hogy a csapat erősebb lesz vele" - nyilatkozta a Chelsea-től érkezett világ- és Európa-bajnokról Filippo Inzaghi vezetőedző, aki a Lazio sima legyőzésével rajtolt a kispadon.

A szakember szerint azért is lenne fontos a győzelem csapatának, mert egy héttel később a címvédő Juventust fogadja majd a Giuseppe Meazza Stadionban, egy mostani siker pedig kellő önbizalmat adna a torinóiak elleni rangadó előtt.

    A címvédő Zebrák - már a korábbi Milan-tréner, Massimiliano Allegri irányításával - az Udinesét fogadják. A torinóiaknak erősen tartalékos összeállításban kell majd megvívniuk az összecsapást, mivel Andrea Pirlo, Giorgio Chiellini, Arturo Vidal és Carlos Tévez is sérült.

    Serie A, 2. forduló:
Szombat:
Empoli-AS Roma 18.00  
Juventus-Udinese 20.45

Vasárnap:
Sampdoria-Torino 12.30
Cagliari-Atalanta 15.00  
Fiorentina-Genoa 15.00  
Internazionale-Sassuolo 15.00
Lazio-Cesena 15.00  
Napoli-Chievo 15.00  
Parma-AC Milan 20.45
Verona-Palermo 20.45
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?