Seishines nyári edzőtábor, övvizsgával

karate

Több mint harmincan vettek részt a Seishin Karate Klub nyári nemzetközi edzőtáborán, amely ismét Radaván zajlott.

Markovics János táborszervező, 5.danos mester lapunknak elküldött soraiból kiderül, hogy táborvezetőként Csizmadia Zsolt (5.dan) és Váczi Zoltán (4.dan) érkezett Magyarországról, és a klub edzői, Hupian Krisztina (3.dan), Trenčík Nikolasz (1.dan) és Markovics Ádám (1.dan) is közreműködött. Közben edzőtábort tartottak a MediBall Szlovákia képviselői, Vesely Mihály, és párja, Katika.

„Napi három edzés volt bontott csoportokban, tudásszintnek megfelelően” – írta a mester, aki a klubot és a szlovák szövetséget is vezeti.

Az első napon közös mantrázással hangolták össze a csapatot, és a technikai alapokkal foglalkoztak: a helyes testtartással, a légzéssel, a magas figyelemszinttel. A folytatásban futóiskola, övvizsgára gyakorlás, versenyszituációs gyakorlatok következtek. Nem maradt ki a test- és tudatébresztés, a harmonizálás sem. Lehetett íjászkodni, ostorozni, kirpóbálni a dobócsillagot. A végére maradt a várva várt övvizsga: 11 karatékának sikerült előrébb lépnie egy övfokozatot.

„Jövőre ugyanitt találkozunk, de addig is folytatódik a munka. Szeptembertől a tagfelvétel is újra beindul, minden érdeklődőt szeretettel várunk” – zárta sorait Markovics János.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?