SAJTÓVÉLEMÉNYEK A SVÉD–MAGYAR MECCSRŐL

A vasárnapi svéd lapok egyöntetűen kudarcként értékelik a labdarúgó-válogatott magyarok elleni szombati szereplését, s miután a csapat két mérkőzésen mindössze két pontot szerzett (az első fordulóban: Lettország–Svédország 0:0), kijelentik: ennél gyengébben szinte nem is rajtolhatott volna az Európa

A vasárnapi svéd lapok egyöntetűen kudarcként értékelik a labdarúgó-válogatott magyarok elleni szombati szereplését, s miután a csapat két mérkőzésen mindössze két pontot szerzett (az első fordulóban: Lettország–Svédország 0:0), kijelentik: ennél gyengébben szinte nem is rajtolhatott volna az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

„Rémálom” – áll az Aftonbladet címoldalán. A lap szakírója kiemeli, hogy a magyar csapat kitűnően védekezett, bár a támadásban nem nagyon jeleskedett. Egyúttal megjegyzi: a svéd együttest irányító Lars Lagerbäck, Tommy Söderberg szövetségi kapitányi kettős nem a legjobban állította össze a kezdőcsapatot, s ha a jövőben sikereket akar elérni, akkor más játékosoknak kell bizalmat szavaznia.

Az újságok szinte kivétel nélkül nagy terjedelemben foglalkoznak a gólszerző Zlatan Ibrahimoviccsal is, aki a fejelés pillanatában ütközött a menteni igyekvő magyar kapussal, Király Gáborral, s elterült a földön. Bár nem szenvedett súlyos sérülést, körülbelül 10 mp-re elvesztette az eszméletét, s le kellett cserélni.

„Zlatan, a leütött hős” – írja a Dagens Nyheter. „Ébredj Zlatan! Gólt szereztél!“ – áll a jelenetről közölt fotó alatt az Expressben. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?