RÖVIDEN

Kahn felesége válni akar
Berlin. Német sajtóértesülés szerint Oliver Kahn felesége úgy döntött, hogy elválik férjétől, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusától. – Ez volt az utolsó kísérlet a házasságunk megmentésére. Nem sikerült.

Kahn felesége válni akar

Berlin. Német sajtóértesülés szerint Oliver Kahn felesége úgy döntött, hogy elválik férjétől, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusától. – Ez volt az utolsó kísérlet a házasságunk megmentésére. Nem sikerült. Új életet akarok kezdeni -–mondta Simone, miután megérkezett a nyaralásból, amelyet egy mediterrán szigeten együtt töltött férjével és két gyermekükkel, az egyéves Daviddal és az ötesztendős Katharina-Mariával. A Bild am Sonntag úgy tudja, hogy a bajor gárda válogatott hálóőre már a megérkezésük utáni első éjszakát együtt töltötte barátnőjével, Verenával. A házaspár már tavaly válni akart, de akkor Kahn megígérte, hogy jó útra tér, s állítólag szakított az említett hölggyel. (mti)

Jan Kollert díszpolgárrá avatták

Prága. Díszpolgárrá avatták szülőfalujában, Smetanova Lhotában Jan Kollert, az Eb-elődöntős cseh labdarúgó-válogatott és a Borussia Dortmund csatárát. A helység vezetője azzal indokolta a döntést, hogy a 31 éves futballista nemzetközi sikereivel a határon túl is ismertté tette lakóhelyüket. A Dino becenévre hallgató, 202 centiméter magas játékos egy kisebb ünnepség keretében vehette át az elismerést, majd később válogatottbeli társával, az FC Liverpoolt erősítő Vladimír Šmicerrel részt vett azon a tornán, amelyet egyszerűen csak az „Egy falu focizik” elnevezéssel illettek a helyiek. (tasr)

Nakata a Fiorentinában folytatja

Firenze. Nakata Hidetosi az AC Parma labdarúgócsapatától az olasz élvonalba idén visszajutott Fiorentinához szerződött. A 27 éves válogatott japán középpályás három évre írt alá a patinás firenzei együtteshez. A Fiorentina nem csak Nakatával erősítette meg keretét, ugyanis leigazolta az AS Romától Gianni Guigou uruguayi középpályást és Cristiano Lupatelli kapust. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?