RÖVIDEN

Kadhafi angol klubot akar venni
London. Moamer el-Kadhafi líbiai vezető meg akar vásárolni egy angol élvonalbeli futballklubot, a The Guardian értesülése szerint az újonc Crystal Palace-ra vetett szemet.

Kadhafi angol klubot akar venni

London. Moamer el-Kadhafi líbiai vezető meg akar vásárolni egy angol élvonalbeli futballklubot, a The Guardian értesülése szerint az újonc Crystal Palace-ra vetett szemet. Hivatalos megkeresés még nem érkezett a politikus részéről, aki két évvel ezelőtt a Juventusban is részesedést szerzett, de az újság forrásmegjelölés nélküli cikkében arról ír, hogy a londoni egyesület már tud az érdeklődésről. – Értesültem arról, hogy Kadhafi és fia szeretne beszállni a klubba. Nem zárkóznék el az üzlettől – árulta el Simon Jordan, a Crystal Palace elnöke. (mti)

Wenger: Vieira nem eladó

London. Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy a Real Madrid bármekkora összegű ajánlatot tesz Patrick Vieiráért, a középpályás nem eladó. – Nincs az a pénz, amiért megválnánk tőle. A futballban nem az a cél, hogy tele legyen pénzzel kassza, hanem nagy csapatot építsünk, s Vieirára szükségünk van az utóbbihoz – mondta a francia tréner. Florentino Perez, a Real Madrid múlt vasárnap újraválasztott elnöke mindent megtesz a szintén francia klasszis megszerzéséért, s akár 30 millió fontot is fizetne a válogatott játékosért. Perez a napokban beszélt Jose Antonio Camacho vezető-edzővel az átigazolási tervekről, s ezután került a francia középpályás a kívánságlista élére. (mti)

Marcelo Rios visszavonult

Santiago de Chile. Bejelentette visszavonulását Marcelo Rios, az egykori világ-első chilei teniszező. A 28 éves dél-amerikai klasszis hosszú ideje hátfájdalmakkal küzdött, januárban egy operáción is átesett, ám ennek ellenére sokáig bízott a folytatásban, a legutóbbi vizsgálatok azonban azt mutatták, hogy nincs esély a teljes felépülésre. – Nagyon nehéz volt elfogadnom, hogy nincs tovább. Szomorú vagyok, mert a tenisz az életem – nyilatkozta szomorúan a klaszszis. Rios 1998-ban kétszer is vezette a világranglistát, és pályafutása során 18 tornagyőzelmet aratott, Grand Slam-tornán ugyanakkor nem sikerült nyernie. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?