Ronaldo reméli, hogy a Real Madrid tanul a szerda esti meccsből

Madrid |

<p>Cristiano Ronaldo reméli, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata tanul a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésből, amelyet csak a hajrában tudott megfordítani a portugál Sporting CP ellen.</p>

"Ez a meccs figyelmeztetésül szolgál, hogy nem kezdhetünk ilyen rosszul, mert az ellenfeleink felsöprik velünk a padlót, amit nem akarunk. A csoportunk élén szeretnénk végezni" - nyilatkozta az Európa-bajnok portugál csatár, akinek ez volt a 350. mérkőzése a Real Madridban.

Szerda este a Sporting a 89. percig vezetett Madridban a BL csoportkörének első fordulójában, akkor a gyengén játszó címvédő - Ronaldo góljával - egyenlített, majd a hosszabbításban Álvaro Morata megszerezte a győztes találatot. A Real végig nagy akarattal futballozott, de több helyzetet kihagyott, ráadásul a lisszaboniak ellentámadásait sem tudta megakadályozni.

"Egy kicsit laposak voltunk az elején, de ilyen a futball, ilyen a Real Madrid, és az ilyen nagy feltámadások részben ennek a mitikus stadionnak köszönhetők" - tette hozzá Ronaldo, aki a gólja után nem ünnepelt látványosan, hiszen 1997 és 2003 között a Sportingot erősítette. 

"Ennél a klubnál tanultam a szakmát, ezért örökké helye lesz a szívemben. Nagyon tisztelem őket, ezért nem ünnepeltem" - mondta.

Zinedine Zidane szerint a győzelem újabb lendületet és további önbizalmat adhat csapatának.
 

"Ha így nyersz meg egy meccset, az nagyon sokat jelent a társaságnak. Nem tudunk minden mérkőzésen 5-0-ra győzni, alaposan meg kellett küzdenünk érte, de megvan a három pont" - jelentette ki.

A Real Madrid szeptember 27-én a Borussia Dortmund otthonában játssza következő Bajnokok Ligája-mérkőzését, majd a magyar válogatott csatár, Nikolics Nemanja együttesével, a lengyel Legiával találkozik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?