Ronaldo kihagyja a bronzmeccset

Kazany. Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy nem lép pályára az oroszországi labdarúgó Konföderációs Kupa vasárnapi bronzmérkőzésén, s egyúttal először ismerte el nyilvánosan, hogy egy ikerpár apja lett.

Kazany. Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy nem lép pályára az oroszországi labdarúgó Konföderációs Kupa vasárnapi bronzmérkőzésén, s egyúttal először ismerte el nyilvánosan, hogy egy ikerpár apja lett. Az aranylabdás játékos azután közölte, hogy elutazik a jövő évi világbajnokság főpróbájának is tartott tornáról, hogy szerdán este a portugál válogatottal 11-espárbajban vereséget szenvedett Chile együttesétől. „Nagyon boldog vagyok, hogy első alkalommal a gyerekeimmel lehetek” – írta közösségi oldalán a 32 éves Ronaldo, aki úgy fogalmazott: bár tudta, hogy fiai megszülettek, testileg és lelkileg eddig a nemzeti csapattal volt.

A portugál szövetség a honlapján azt írta: mivel a Konföderációs Kupát már nem nyerhetik meg, a szövetség és a szövetségi kapitány is megérti, hogy a sportoló el akar utazni, hogy végre megismerhesse a gyerekeit, akik a torna rajtja előtt születtek. Ronaldo ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a gesztust „nem fogja elfelejteni”.

Ronaldónak eddig egy gyermeke volt, az ugyancsak Cristiano névre keresztelt hétéves fiú. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?